GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ετοιμάζουν καλοκαιριάτικα στον ALPHA με ηθοποιούς;

Με τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας όλο και μειώνονται συνεχώς...

Με τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας όλο και μειώνονται συνεχώς. Ενώ λοιπόν κάνουμε μαύρα μάτια για να δούμε κάποια ελληνική σειρά, οι τούρκικες ζουν… και πληθαίνουν!
Έτσι πολλοί ηθοποιοί, νέοι αλλά και παλαιότεροι αναζητούν τρόπους να βγάλουν τα προς το ζην. Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα θα έχουν μία ευκαιρία να… διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντές τους, όχι υποδυόμενοι κάποιο ρόλο, αλλά αποδεικνύοντας την ευχέρεια του λόγου τους και την ικανότητά τους να κερδίζουν τους τηλεθεατές στο ρόλο… του παρουσιαστή.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του zappit, στον ALPHA ετοιμάζουν μία καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή που πρόκειται μάλιστα να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου κι η οποία θα στελεχωθεί από νέα πρόσωπα. Επιθυμία μάλιστα των στελεχών του καναλιού της Κάντζας είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίασή της να είναι ηθοποιοί που να μπορούν να… παίζουν με τους τηλεθεατές και να προσφέρουν δυόμιση ώρες ψυχαγωγίας με χιούμορ, καθώς η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις τρεις έως τις πέντε και μισή το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση