GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός άστεγος στο Κερατσίνι

Από το Γραφείο Τύπου Ένα θλιβερό γεγονός συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη πόλη μας. Ένας συνάνθρωπός μας και όπως όλα τα στοιχεία δ...

Από το Γραφείο Τύπου
Ένα θλιβερό γεγονός συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη πόλη μας. Ένας συνάνθρωπός μας και όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν ήταν άστεγος, βρέθηκε νεκρός, σε ημιτελές κτίσμα σε οικόπεδο με οικοδομικά υλικά, στην οδό Δήμητρας στο Κερατσίνι.

Το αστυνομικό Τμήμα ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Τύπου και Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Οικονομάκη, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα και ενημέρωσε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Γεωργακοπούλου, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε την κοινωνική λειτουργό και όλους τους αρμοδίους του συστήματος της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου μας, να ενεργοποιηθούν και να φροντίσουν ότι χρειάζεται να γίνει σε αυτό το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησαν οι Αστυνομικοί, ο ανέστιος άντρας είναι ημεδαπός μεταξύ 35 έως 40 ετών και εικάζουν ότι τα πιθανότερα αίτια θανάτου είναι παθολογικής φύσεως αν και τα ακριβή αίτια μένουν να διασαφηνιστούν.

Οι περίοικοι είπαν στην Αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άντρας χρησιμοποιούσε την μάντρα ως κατάλυμα από τον περασμένο Αύγουστο.

Μόλις ενημερώθηκε, ο Αντιδήμαρχος κ. Οικονομάκης μας δήλωσε: «Ο Δήμαρχος καθώς και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον παγερό ανώνυμο θάνατο του άστεγου συνανθρώπου μας. Προσωπικά νοιώθω οδύνη γι αυτήν την απώλεια. Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, είναι θέμα σοβαρό και μας αφορά όλους. Εμείς ως Δήμος θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να βοηθήσουμε ανθρώπους που καταντούν άστεγοι εξ αιτίας της οικονομικής ανέχειας. Ο καθένας μας όπως μπορεί και δύναται, ας βοηθήσει την προσπάθειά μας».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Γεωργακοπούλου δήλωσε: «Λυπάμαι βαθύτατα για το τέλος του άστεγου συνανθρώπου μας. Πληροφορήθηκα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου μας ότι πλησιάσαμε τον άστεγο και προτείναμε να μεταβεί σε ξενώνα αλλά αρνήθηκε. Νιώθω μεγάλη θλίψη που άνθρωποι εγκαταλελειμμένοι από όλους, χωρίς δουλειά, οικογένεια και φίλους παλεύουν να ζήσουν, να βρουν κάπου να κοιμηθούν και κάτι να φάνε. Βιώνω την αγωνία τους καθημερινά στο δρόμο αλλά και στο γραφείο της Αντιδημαρχίας. Οι φτωχοί και οι άστεγοι αυξάνονται αλματωδώς. Εμείς σαν κοινωνική υπηρεσία βάζουμε τα δυνατά μας, κάνουμε ότι μπορούμε και παραπάνω, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ως άνθρωπος και ως ιατρός, για μένα προσωπικά, αυτό που συνέβη είναι μια τραγωδία».
Το Γραφείο Τύπου
Κερατσίνι, 02/06/2013
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

1 σχόλιο

  1. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !
    Το χαράτσι στη ΔΕΗ παραμένει, μαζί με τον ΦΑΠ 3 χρόνων που έρχεται μέσα στο καλοκαίρι !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε! Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη, πάρτε τους τα όλα, λεφτά, ακίνητα, αυτοκίνητα και αφήστε τους με το σώβρακο. Εξάλλου είστε οι καταλληλότεροι για να τους κάνετε πάμφωτους και ζητιάνους στα συσσίτια ! Και τους αρέσει κιόλας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση