GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήλιου: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της...

Άγνωστες στιγμές από τα παιδικα της χρόνια, την υιοθεσία της, τους θετούς γονείς, αλλά και πώς οι οικογένειες τους την έκαναν πέρα μ...


Άγνωστες στιγμές από τα παιδικα της χρόνια, την υιοθεσία της, τους θετούς γονείς, αλλά και πώς οι οικογένειες τους την έκαναν πέρα μετά το χαμό τους, μίλησε για πρώτη φορά η Άσυ Μπήλιου.
Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στην εκπομπή Joy και ξεδίπλωσε τα συναισθήματα της ως υιοθετημένο παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έχασε νωρίς τους θετούς γονείς της. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε, έχασε τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν 9 ετών και η οικογένεια του έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί της. Το ίδιο συνέβη και με την οικογένεια της μητέρας της, την οποία έχασε στα 18 της.
«Όταν έχασα και τη μητέρα μου ήμουν εντελώς μόνη. Έχει διαφορά το γεγονός ότι ήμουν υιοθετημένη, τουλάχιστον σε μένα. Δεν ένιωσα ότι εντάχθηκα ποτέ στην οικογένεια. Τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, ταυτόχρονα κόπηκαν και οι γέφυρες με την οικογένεια του μπαμπά. Από τη στιγμή που πεθαίνει η μαμά, κόβονται οι γέφυρες με την οικογένεια της μαμάς. Δεν υπήρχε αυτή η αποδοχή. Η οικογένειά μας ήμασταν οι τρεις μας», δήλωσε.
Η Άσυ μίλησε και για τα συναισθήματα της για τη βιολογική της οικογένεια.
«Δεν έψαξα ποτέ τη βιολογική μου οικογένεια. Μόνο κάποια στιγμή αργότερα το σκέφτηκα από περιέργεια πιο πολύ, αλλά δεν με ενδιέφερε. Οι άνθρωποι να είναι καλά, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν το δώρο της ζωής, αλλά και που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια που τη λάτρεψα», παραδέχτηκε.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση