GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφος υποχρεώνει άνδρα να τον πάρει στους ώμους για να μεταδώσει ρεπορτάζ χωρίς να βραχεί [βίντεο]...

Τo γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια, κάνει το βίντεο με το ρεπορτάζ ενός Ινδού δημοσιογράφου ο οποίος επισκέφθηκε ...


Τo γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια, κάνει το βίντεο με το ρεπορτάζ ενός Ινδού δημοσιογράφου ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές, αλλά δεν θέλησε να… βρέξει τα πόδια του. Τι έκανε; Υποχρέωσε ένα συμπατριώτη του να τον πάρει στους ώμους του για να μεταδώσει το ρεπορτάζ του.
Ο Ναράιαν Παργκαϊεν, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό News Express ταξίδεψε στην επαρχία Ουταράκχαντ για να δει και να μιλήσει από κοντά με κατοίκους της περιοχής που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες. Προκειμένου να μην βρέξει τα πόδια του, μετέδωσε το ρεπορτάζ του ανεβασμένος στους ώμους ενός συμπατριώτη του. Οπως είναι φυσικό οι εικόνες και το βίντεο από το ρεπορτάζ του Ναράιαν Παγκαϊέν προκάλεσαν σάλο τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
 Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος δηλώνει πως ο νεαρός Ινδός του ζήτησε να ανέβει στους ώμους του γιατί, «εντυπωσιάστηκε από τη δουλειά του». Συγκεκριμένα είπε πώς ήθελε με αυτό τον τρόπο να του δείξει τον σεβασμό του γιατί, «δεν είχε δει ποτέ κάποιον τόσο σημαντικό όπως έναν δημοσιογράφο». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον και του καμεραμάν κατηγορώντας τον για τα όσα συνέβησαν, αφού όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον τραβούσε… από τη μέση και πάνω.
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/06/fetcher_11493.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση