GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτυχίες για την Αστυνομική Δ/νση Γρεβενών

Συνελήφθη χθες (05-06-2013) το πρωί στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 41χρονος ημεδαπός για κλοπή.   Σ...


Συνελήφθη χθες (05-06-2013) το πρωί στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 41χρονος ημεδαπός για κλοπή.  
Συγκεκριμένα, την 03-06-2013 το απόγευμα ο 41χρονος αφαίρεσε από κτιριακή εγκατάσταση εκπομπής δορυφορικού σήματος στις Αμυγδαλιές Γρεβενών, δύο (2) δορυφορικούς αποκωδικοποιητές, ιδιοκτησίας του Δήμου Γρεβενών, παραβιάζοντας την κεντρική ασφαλισμένη πόρτα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της 23-05-2013 είχε αφαιρέσει από το κέντρο εκπομπής δορυφορικού σήματος Καλαμιτσίου, ιδιοκτησίας του Δήμου Γρεβενών, άλλους (4) αποκωδικοποιητές.

Οι τρεις από τους έξι αποκωδικοποιητές βρέθηκαν στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη και αφού κατασχέθηκαν θα αποδοθούν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών,στη Δεσκάτη Γρεβενών

Αναζητείται ένας άνδρας

Χθες (04-06-2013) το πρωί δύο ημεδαποί (74 και 89 ετών) κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης ότι, άγνωστος άνδρας τους εξαπάτησε την 03-06-2013 δίδοντας τους ως γνήσια, πλαστά χαρτονομίσματα.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας αρχικά πήγε στο σπίτι του 89χρονου και προφασιζόμενος ότι ήθελε να «χαλάσει» χρήματα, πήρε από αυτόν τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και του έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 100 και ένα των 50 ευρώ, τα οποία ήταν πλαστά.

Ακολούθως πήγε στο σπίτι του 74χρονου και με τον ίδιο τρόπο πήρε από αυτόν 4 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και του έδωσε δυο χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία επίσης ήταν πλαστά.

Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή οικίας και οχήματος στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών

Την 04-06-2013 από το Αστυνομικό Τμήμα Κηπουρειού Γρεβενών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας (32, 31 και 30 ετών), για κλοπή.

Συγκεκριμένα, την 02-05-2013 στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι ημεδαπών, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το κλειδί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κλειδί αφαίρεσαν το αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αστυνομικές έρευνες βρέθηκε το αυτοκίνητο σε περιοχή της Μαγνησίας, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ως δράστες των κλοπών φέρονται οι τρεις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κηπουρειού Γρεβενών.
greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση