GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούλιας: Με ανοικτή την ΕΡΤ η αναδιάρθρωση της...

Με μια βαρυσήμαντη παρέμβαση στο θέμα της ΕΡΤ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ζητά να ξανανοίξει η Δημόσια Τηλεόραση το ...

Με μια βαρυσήμαντη παρέμβαση στο θέμα της ΕΡΤ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ζητά να ξανανοίξει η Δημόσια Τηλεόραση το ταχύτερο δυνατόν.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ μπορεί να γίνει με την κρατική τηλεόραση εν λειτουργία και αυτό να γίνει το ταχύτερο», απαντούσαν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκφράσει επίσης την πίστη του ότι «πρέπει να υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση, γιατί δεν πιστεύω ότι η ενημέρωση του λαού μπορεί να γίνεται μόνο από ιδιωτικά κανάλια».
Με την σημερινή παρέμβασή του, ο κ. Παπούλιας ζητά να φύγει το «μαύρο» από τις οθόνες της ΕΡΤ, να επανέλθει η εκπομπή του προγράμματος και παραλλήλως να προχωρήσει η αναδιάρθρωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

6 σχόλια

  1. Μη σκισει κανενα καλσον.
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις βγαλει τον σκασμο τωρα κ. Ντινοπουλε ? Επισης θελω να μαθω, ποσο βλακας νιωθεις οταν μεσα σε λιγες ημερες αυτο-ξευτιλιστηκες ?

    Ντινόπουλε, έχω δυό γαϊδούρια και θέλω να τα ταϊσω με σανό! Αν αναλάβεις την υπόθεση, θα τα καταφέρεις λες;

    Εγώ στη θέση του Ντινόπουλου θα άφηνα μούσι, θα έβαζα περούκα και θα κρυβόμουνα...

    Και η παραίτησή μου θα ήταν αμετάκλητη και θα παραδεχόμουνα στο γράμμα της παραίτησης, ότι είχα μια ανεξήγητη και ανεπίτρεπτη κρίση Καραγκιοζισμού, που δε μου επιτρέπει να δείξω πλέον το πρόσωπό μου στον έξω κόσμο, πόσο μάλλον να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στο κοινοβούλιο!

    Γεωργιάδης-Ντινόπουλος:

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...

    ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...
    ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε πρόεδρε δεν βγάζετε τον σκασμόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μιμή σου τα επέστρεψε τα δανεικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση