GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα σύμβολα δεν σβήνουν...

Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ. Σας στέλνω την παρούσα επιστολή με την πεποίθηση ότι θα διαβαστεί από εσάς. Αντιλαμβανόμενος κύριε πρωθυ...


Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ. Σας στέλνω την παρούσα επιστολή με την πεποίθηση ότι θα διαβαστεί από εσάς.
Αντιλαμβανόμενος κύριε πρωθυπουργέ την οικονομική και γενικότερα την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας καθώς και την προσπάθεια που καταβάλετε ως προς την ανόρθωση της θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα που ελλοχεύει τον κίνδυνο να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην ίδει ταλαιπωρημένη μας πατρίδα.
Πήρατε μια απόφαση κύριε πρωθυπουργέ για το κλείσιμο με την προοπτική εξυγίανσης της δημόσιας ελληνικής τηλεόρασης υποσχόμενος στον ελληνικό λαό ότι συντόμως αυτή θα ξανανοίξει καθαρή πλέον από τα βαρίδια που τις κατέτρωγαν τις σάρκες έτοιμη να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες της. Δηλώσατε επίσης ότι η κίνηση αυτή έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα δείχνοντας την πρόθεση σας να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη χώρα μας αφήνοντας πίσω ότι την ταλαιπωρούσε.
Κύριε πρωθυπουργέ στην ενέργεια σας αυτή ελλοχεύει ο κίνδυνος όχι μόνο να μην μεταλαμπαδευτεί ο συμβολισμός της κίνησης σας αλλά να επιτύχετε το ακριβώς αντίθετο.
Ο λόγος είναι κύριε πρωθυπουργέ ότι αντίθετα με ότι εσείς θεωρείτε ως σύμβολο την δημόσια τηλεόραση δηλαδή σύμβολο διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος ως Έλληνας πολίτης ο οποίος πολλές φορές έχει αγανακτήσει με το χαράτσι που πληρώνει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ,με τους παχυλούς μισθούς που απολαμβάνουν πολλά στελέχη της ,αλήθεια από ποιον διορισμένα; και καθώς δεν τυγχάνω καν σε εκείνους που απολαμβάνουν σε ικανοποιητικό βαθμό την θέαση τη δεν παύω να θεωρώ την δημόσια τηλεόραση ως σύμβολο της ελεύθερης ενημέρωσης ,ως κομμάτι του ελληνικού λαού, ως κομμάτι του πολιτισμού μας με όσα θετικά η αρνητικά εκπέμπουμε ως έθνος. Σύμβολο κύριε πρωθυπουργέ αντικείμενο, έμψυχο ον ή αισθητό σημείο, που λόγω της μορφής ή της φύσης του συνδέεται συνειρμικά με μια αφηρημένη συνήθ. έννοια, π.χ. ιδέα, ιδιότητα, κατάσταση κτλ., και με το οποίο παριστάνουμε αυτή την έννοια: H σημαία είναι το ~ της πατρίδας. της φωνής του λαού. Η φωνή του λαού κύριε πρωθυπουργέ θα έπρεπε πρώτα και πάνω από όλα να μη σβήσει ούτε στιγμή.
Κύριε πρωθυπουργέ τα σύμβολα δεν σβήνουν και όχι μόνο αυτό δεν αντικαθιστώνται ούτε για δευτερόλεπτο με μαύρο. Δυστυχώς κύριε πρωθυπουργέ ο συμβολισμός της κίνησης σας παραπέμπει στο μαύρο. Ακόμα κύριε πρωθυπουργέ δεν έχετε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε με τέτοιο τρόπο σε κάτι που δεν σας ανήκει. Ο ρόλος σας είναι να διαχειρίζεστε την περιουσία του λαού .Δεν πηγάζει πουθενά από τη Δημοκρατία μας ότι έχετε την δυνατότητα να ερμηνεύετε κατά το δοκούν και να αφαιρείτε τα σύμβολα της πατρίδας μας. Όπως λέει ο φιλόσοφος Σωκράτης «Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους». Προσέξτε κύριε πρωθυπουργέ το να βρίσκετε τρόπους να χρησιμοποιείτε τους νόμους κατά το δοκούν εμπεριέχει τον κίνδυνο να σας κάνει νόμιμο αλλά μη ηθικό.

Με τιμή
Α.Χ.

ΥΓ1.Είμαι άνεργος και πατέρας δυο παιδιών δεν θεωρώ εχθρό μου τον κάθε εργαζόμενο είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε την μαγική χώρα όπου θεμέλιο του πολιτεύματος θα είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Όλες οι εξουσίες θα πηγάζουν από το Λαό, θα υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και θα ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Σε μια χώρα όπου ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου θα αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Σε μια χώρα όπου θα είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. Όπου θα έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Σε αυτή τη χώρα οι πολίτες θα συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Ακόμα τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε θα απονέμονται ούτε θα αναγνωρίζονται σε πολίτες της.

Σε αυτή τη μαγική χώρα η εργασία θα αποτελεί δικαίωμα και θα προστατεύεται από το Kράτος , που θα μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών της και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, θα έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.

Δε θέλω να σας κουράσω είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί αυτή η μαγική χώρα. Η ουτοπική για πολλούς. Μπορώ να προσθέσω και άλλα άρθρα αντιγραφή θα κάνω. Αυτή η μαγική χώρα η χώρα που ονειρεύομαι και πιστεύω όχι μόνο εγώ πολύ απλά θα εφάρμοζε όσα γράφω παραπάνω.

Όσα περιλαμβάνονται στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Ναι και εγώ εξεπλάγην τα πρώτα και θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδος περιλαμβάνουν τα πιο πάνω εάν συμπεριλάβουμε και τα ακόλουθα τότε μιλάμε ότι πετύχαμε να την δημιουργήσουμε.
ΥΓ2.¨Ενας πολύ χρήσιμος συμβολισμός κύριε πρωθυπουργέ θα ήταν εφόσον κρίνεται αναγκαίο λόγο των περιστάσεων να απολυθούν όσοι οι συγγενείς πολιτικών έχουν προσληφθεί χωρίς ΑΣΕΠ και κατέχουν δημόσιες θέσεις και αν αυτοί δεν είναι αρκετοί επέκταση σε όσους πολίτες έχουν προσληφθεί χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ από το 2013 και μέχρι να φθάσουμε στον αναγκαίο αριθμό.

Αναγνώστης

3 σχόλια

  1. Ποιος πρωθυπουργός ρε φίλε;;;πλάκα μας κάνεις; Ο Μπόμπολας ,ο Αλαφούζος, ο Βαρδιλογγιανης είναι ο πρωθυπουργό σου....ΟΤΑΝ ΔΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΤΗΝ ΝΤΙΤΖΙΑ την δορυφορική πλατφόρμα ΣΕ ΑΛΦΑ-ΑΝΤ1-ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ...ξέρεις τι σημαίνει; η όποια εκπομπή δεν μας αρέσει δεν θα ανεβαίνει ....και όλοι αυτοί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για της δημόσιες συχνότητες...


    Αυτά θα τα μάθετε όταν αποφασίσουν να ανοίξουν τα στόματα τους μερικοί ΑΚΌΜΑ και μέσα από την ΕΡΤ...

    Η ΟΠΛΑ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαράς είναι ο συγχρονος ΙΑΝΟΣ.
    Ό άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα πλημμυρισμένος στην ψευτια και την αναξιοπιστια του χειρότερη ακομα και απο αυτη του μεγαλύτερου απατεώνα.

    Αν αυτος ο ανθρωπος εκανε αυτοκριτικη για αυτα που έλεγε δυο χρονια πριν ερθει στην εξουσία με αυτα που σημερα κανει και ειχε επάνω του λιγο ανδρικο φιλοτιμο και τσίπα θα έπρεπε να εχει κανει χαρακίρι η στην πιο απλή περίπτωση να ειχε παραιτηθει και ξεκουμπιστει.
    Ασφαλώς και αστειευομαι δεν περιμενω απο αχυρανθρωπους τενεκεδες να εχουν μεσα τους εντοσθια ειναι παραγεμισμενοι άχυρο και πατσαβουρες όποτε λειπουν παντελώς συναισθηματα σαν αυτα που ανεφερα ανωτερω.
    Ενας πολιτικός που βασιζει την παραμονή του στην εξουσία βασιζόμενος σε ψεμματα και απατες υφαρπαγής ψηφου εχει περιορισμενο μελλον και ημερομηνία λήξης.
    Ο συγκεκριμένος "κύριος" ειναι προιον αναλλωσιμο που χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις που παντοτε φερουν πολιτική ανωμαλία. Αφου πραξει τα δέοντα τον ξαναενταφιαζουν στην ναφθαλινη και τον επαναφερουν όταν και αμα κριθει σκόπιμο.
    Το δυστύχημα όμως δεν ειναι μόνο αυτος για τον τόπο είναι και αυτοί που συνεχιζουν να ζουνε στο ψεμμα του και να τον υποστηριζουν και στην περίπτωση του φίλου του ΓΑΠ να τον επευφημουν και να τον αγκαλιάζουν. Εδω η κατασταση εχει αναγκη ψυχιατρικης παρακολουθησης για ολους αυτους που θεωρουν τους εαυτούς τους λογικούς συμπεριφερόμενοι ως βαρεια αρρωστοι παρανοικης σχιζοφρενειας.
    Οτιδήποτε λέει την μια μερα την επόμενη μερα διαψευδεται με τον χειρότερο τρόπο. Πχ τα περι αναπτυξης που αρχισε να παπαγαλίζει τελευταια συνοδευτηκε απο το κλείσιμο της mishelen και των τσιμέντων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πονεμενη ιστορία). Ειχε φερει και τον Ολαντ ο οποιος εξαφανιστηκε και αυτος (στα δυσκολα ολα τα λαμογια λουφαζουν) να μας "διαβεβαιώσει" ότι οι Γαλλικες εταιρείες επενδυουν στην Ελλαδα!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ!!!Ο ανθρωπος ήρθε σαν ντηλερ να μας πουλήσει καμια φρεγάτα με leasing σου λεει πεθαμενοι ειναι ότι παρουμε ας μας χρωστανε και βλέπουμε, να εχουμε να παιρνουμε ρε αδερφε και να παραμυθιαζουμε τους Γαλλους με εξαγωγες.
    Επι ενα μηνα τον Νοεμβριο και Δεκεμβριο διερυγνυε τα ιματια του για τα 34,5 δις της δόσης και τα λεφτα που θα πεφτανε στην αγορα συγκεκριμενοποίησε και το ποσο 7,5 δις!!!!αν τα ειδατε εσεις τα ειδαμε όλοι.
    Ο ανθρωπος αυτός έχει πνιγει μεσα στο ψεμμα του και ασφαλως δεν πιστευει αυτα που λεει πλεον ουτε και ο ιδιος.
    Σε κάθε ερχομο της τροικας αραδιαζε παραμυθια για το που θα παει η Ελλαδα και ότι δεν χρειαζονται αλλοι φοροι και μετρα και ηρθε η ωρα της αναπτυξης αντ΄αυτου νεες απολυσεις νεα λουκετα νεοι φοροι νεα επιθεση εναντιον ολων .
    Αν φθασουμε μεχρι τον Ιουνιο η Ελλαδα θα απογειωθει !!!!αυτα έλεγε πριν κανα δυο μηνες και πραγματι θα απογειωθει η Ελλαδα με κατασχεσεις πληστειριασμους και καθημερινη εξολοθρευση. Εκλεις ετην ΕΡΤ το αντρο της σπαταλης χωρις να μας λεει ποιοι σπαταλουσαν και διοριζαν αβερτα υψηλομισθους και κομματικα τσανακια πρασινα και μπλε. Ο εξευτελισμός αυτου του ανθρωπου δεν εχει τελειωμο καπου το καταλαβε του το σφυριξαν και αποφασισε να μπει στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ και να αναφωνησει ουδεις αναμαρτητος και αμεσως μετα ξαναπνιγηκε στο ψεμμα και την ξευτιλα του.
    Για δε τον Στουρναρα τι να πει κανεις! εδω η επιστήμη σηκώνει χερια πόδια. Υπουργός χωρας που επεσε σε καταθλιψη γιατι τον "μάλωσε" ο Σοιμπλας ο μεντορας του ο πρωθυπουργος του!!!
    Πραγματικά ειμαστε για λυπηση σαν λαος γιατι πραγματικά δεν υπαρχει ελπίδα σε τιποτε, ο πολιτικός νανισμός που επληξε την χωρα θα κρατήσει πολύ και ασφαλώς δεν ειναι τυχαίο ηταν προσχεδιασμένο και εφαρμοζεται την καταλληλη στιγμη με προεπιλεγμενα ανδρεικελα αβουλα και ξεπουλημενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράς ψάχνει "πρόθυμους" δημοσιογράφους για να ανοίξει προσωρινά την ΕΡΤ

    Η Κυβερνητική κατρακύλα συνεχίζεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αναζητά ομάδες δημοσιογράφων με δίμηνες συμβάσεις τις οποίες θα υπογράψουν με το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να λειτουργήσει η προσωρινή ΕΡΤ,, να φύγει το μαύρο από τις οθόνες, να παίζει επαναλήψεις ώσπου να ανοίξει η ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΎΣΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΆΡΟΥΝ

    Χαρακτηριστικό είναι ένα tweet της δημοσιογράφου Νικόλ Λιβαδάρη υπεύθυνης για το δελτίο της Ελλης Στάη: «Ζητάνε επίσης...
    "πρόθυμους" για να οργανώσυν υποτυπώδη "μεταβατική λειτουργία"...» αλλά και του του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Γιώργου Κογιάννη: «Αισχρό. Ζητούν από διευθυντές να βρουν μια ομάδα με δίμηνες συμβάσεις με το ΥΠΟΙΚ ώστε να λειτουργήσει η ΕΡΤ μέχρι να την ανοίξουν ως ΝΕΡΙΤ!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση