GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης η νέα κυβέρνηση

Δριμεία επίθεση κατά της νέας κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. «Αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά τ...


Δριμεία επίθεση κατά της νέας κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.
«Αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η «σύμβαση έργου» που έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς με τους δανειστές δεν αφορά ούτε στην καταπολέμηση της ανεργίας, ούτε στην ανάπτυξη. «Η κυνική παραδοχή του, εξάλλου, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να "αποφύγει" τα νέα μέτρα, αποτελεί την πιο ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που θα δείξει το δρόμο της ανατροπής της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση