GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Την παραλία της Αγ. Μαρίνας καθάρισε η ΜΕΡΥΠ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουλίου), με πρωτοβουλία του Διοικητή της ΜΕΡΥΠ Στρατηγού Κωνσταντίνου Βλάχου, στ...


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουλίου), με πρωτοβουλία του Διοικητή της ΜΕΡΥΠ Στρατηγού Κωνσταντίνου Βλάχου, στρατιώτες και στελέχη από το λόχο Στρατηγείου της ΜΕΡΥΠ και την 695 ΑΒΠ, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία της Αγίας Μαρίνας την οποία και καθάρισαν από τα σκουπίδια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την πρωτοβουλία και την βοήθεια. Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΜΕΡΥΠ τόνισε ότι έχει άψογη συνεργασία με τον Δήμο Στυλίδας και υποσχέθηκε στον Δήμαρχο ότι ανάλογες δράσεις θα γίνουν και στο άμεσο μέλλον και σε άλλες παραλίες της Ανατολικής Φθιώτιδας.


Για την πρωτοβουλία της Μεραρχίας Υποστηρίξεως μίλησε στη κάμερα του LamiaReport και ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ο οποίος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι η ΜΕΡΥΠ δεν πρέπει να φύγει από τη Λαμία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Στυλίδας Γιάννη Χρονόπουλου, ενώ τους στρατιώτες και τα στελέχη ευχαρίστησε ιδιαίτερα και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Παπαευθυμίου.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση