GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο Βενιζέλος για την κυβέρνηση...

Με διαφορετική γραμμή από τη Δημοκρατική Αριστερά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγώ...

Με διαφορετική γραμμή από τη Δημοκρατική Αριστερά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να συνεχίσει το έργο της η τρικομματική κυβέρνηση και κάλεσε το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να συμμετάσχει στην επαναθεμελίωση της κυβέρνησης.
«Δεν φοβόμαστε τις εκλογές άλλα σεβόμαστε τη χώρα τον πολίτη, τον άνεργο, την οικονομία. Δεν θέλει ο κόσμος εκλογές» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και αναρωτήθηκε: «Θα βοηθήσει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ η διάλυση της Βουλής; Ή θα οδηγήσει σε καθυστέρηση με τον κίνδυνο των διπλών εκλογών;». «Τρύπες στο νερό για να κερδίσουμε εντυπώσεις δεν κάναμε και δεν κάνουμε» είπε με νόημα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη χώρα ενώ αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για βήματα προσέγγισης και επανόρθωσης αν και διευκρίνισε «ότι δεν είναι το 100% αυτών που ζητάμε».
Όπως είπε το ΠΑΣΟΚ έθεσε το μείζον σε σχέση με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δηλαδή την επάνοδο της ΕΡΤ σε λειτουργία με το σύνολο του προσωπικού της, με τη βοήθεια τεχνικού συμβούλου αλλά και τον διορισμό υφυπουργού που θα εποπτεύει την διαδικασία αυτή και δεν θα προέρχεται από το κόμμα της ΝΔ.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο ο πρωθυπουργός και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποδέχεται την άμεση μετάδοση σοβαρών εκπομπών σε όλες τις συχνότητες και την άμεση επαναπρόσληψη περίπου 2000 εργαζομένων με ειδική μέριμνα για τα μουσικά σύνολα για τα οποία θα διαμορφωθεί ειδικό πλαίσιο.
«Αυτή η μεταβατική λύση μας επιτρέπει να συζητήσουμε για την επαναθεμελίωση της κυβερνητικής συνεργασίας» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος
«Για εμάς το μεγάλο θέμα είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών. Ταυτοχρόνως όμως είναι προφανές έχει ανοίξει ζήτημα για την ίδια την υπόσταση και την προοπτική της τρικομματικής κυβέρνησης. Ζήτημα πολιτικής σταθερότητας εν μέσω κρίσης» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τόσο σου αρέσει η εξουσία;

    ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ πηγες να θαψεις τον Γ.Π...ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο Γ.Π το μονο που ευχαριστιθηκα απο αυτον τον ΜΑΠΑ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ; ΜΗ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟ ΣΤΟΥΠΙ ΣΤΟ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση