GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάσκα με φράουλα ενάντια στην ακμή

Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που πολλές γυναίκες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν. Αν είστε μια από αυτές, δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε...


Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που πολλές γυναίκες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν. Αν είστε μια από αυτές, δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μια απλή και φυσική μάσκα προσώπου βασισμένη σε ένα από τα κυριότερα φρούτα της άνοιξης και του καλοκαιριού, τη φράουλα. Πρόκειται για μια μάσκα ιδανική τόσο για μεικτές, όσο και για λιπαρές επιδερμίδες, που θα προσφέρει στο πρόσωπο σας τη λάμψη και την καθαρότητα που χρειάζεστε.

Πιο συγκεκριμένα οι φράουλες έχουν την ικανότητα να εξισορροπούν τη λιπαρότητα και επομένως να μειώνουν την τάση για ακμή. Από την άλλη η ζάχαρη θα απολεπίσει το δέρμα σας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και θα το αφήσει λαμπερό και υγιές. Τέλος, το μέλι θα του προσφέρει την σε βάθος ενυδάτωση που χρειάζεται.

Θα χρειαστείτε:

- 6 φράουλες
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και βάλτε μέσα τις φράουλες και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού λιώστε τες. Στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά της μάσκας και ανακατέψτε τα πάρα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν με τις φράουλες.
Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα και απλώστε τη στο πρόσωπο σας. Αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά και κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Τέλος, ξεβγάλτε τη με άφθονο χλιαρό νερό.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση