GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου: Ο Καραμανλής και όχι ο Ανδρέας οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού...

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποσ...

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει  ότι τη χώρα την έριξε στα βράχια η κυβέρνηση Καραμανλή, κάτι που αναγνώρισαν με την ψήφο τους και οι βουλευτές της ΝΔ.
Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε ως γνωστόν τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ότι με τις πολιτικές του τη δεκαετία του '80 κατέστρεψε την Ελλάδα.
Όσον αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει ότι "όλοι γνωρίζουν ότι αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Γι' αυτό συγκρούστηκε με το κράτος της δεξιάς και με ό,τι κρατούσε σε καθεστώς εξάρτησης την Πατρίδα μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση Παπανδρέου

"Τα στελέχη της ΝΔ, το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με την ψήφο τους για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, αναγνώρισαν ότι, το έλλειμμα του 2009, ήταν 15,6%. Για την ιστορία, ο νυν Πρωθυπουργός το είχε αναγνωρίσει νωρίτερα.

Με την ψήφο τους, δηλαδή, αναγνώρισαν ποιος οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα, μπορούν να υποστηρίζουν ό,τι θέλουν και να αναζητούν υπευθύνους όπου τους βολεύει.

Η αλήθεια είναι ότι, την ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τη σωτηρία της χώρας, κάποιοι απουσίαζαν και κάποιοι έδωσαν τη μάχη και ανέλαβαν ευθύνες που δεν τους αναλογούσαν, για να μπορούν σήμερα να ομιλούν όλοι εκ του ασφαλούς.

Όσο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είναι βέβαιο ότι, κανείς δεν μπορεί να περιμένει τη δικαίωσή του από τους προαναφερθέντες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Όλοι γνωρίζουν ότι, ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Γι' αυτό συγκρούστηκε με το κράτος της δεξιάς και με ό,τι κρατούσε σε καθεστώς εξάρτησης την Πατρίδα μας.

Προς τι, λοιπόν, η έκπληξη από τη στάση τους; Όλα αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στους ιστορικούς.

Η χώρα χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενωτικό λόγο. Δυστυχώς, ακούστηκαν πολλά μεγάλα λόγια για ενότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πίσω από τα λόγια φανερώθηκαν διχαστικές διαθέσεις.

Και αυτές δεν υπηρετούν τη χώρα. Σήμερα χρειάζεται το θάρρος να αναγνωρίζει κανείς απλές αλήθειες, επάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να κτίσουμε μια νέα εθνική ενότητα - για να αντιμετωπισθούν οριστικά όσα κρατούσαν τη χώρα πίσω.

Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλα αυτά, είναι η πανηγυρική επαναβεβαίωση της ανάγκης για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις παντού. Για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και κράτος δικαίου. Ό,τι δηλαδή δεν επιθυμούσε και φαίνεται ακόμα να μην επιθυμεί η συντήρηση".

7 σχόλια

  1. Το ριζικό μου ακόμα τι μου γράφει
    το μελετάνε οι δυο μηχανορράφοι.

    Θα μας το πουν γραφιάδες και παπάδες με τούμπανα, παράτες και γιορτάδες.

    Το σύνταγμα βαστούν χωροφυλάκοι
    και στου Μαξίμου μέσα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    προσμένουν κάτι νέο να φανεί.

    Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
    ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.

    Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
    σαράντα με το λάδι και το ξύδι
    κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί τη λευτεριά του να βγαίνει στο σφυρί.

    Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
    μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.

    Οι αγώνες πούχεις κάνει δεν φελάνε
    το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.

    Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
    η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
    του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί....

    ΟΥΣΤ ΝΕΝΕΚΟΙ....ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.1 Ιουλ 2013, 1:36:00 π.μ.

    Εάν επέμενε ο κ. Παπανδρέου, με ανοιχτή πατριωτική πρόσκληση, να συμμετάσχουν στην κυβέρνησή του και βουλευτές της Ν.Δ., παρά την αντίθεση του κ. Σαμαρά με τα ΖΑΠΠΕΙΑ και τις ΣΥΝΤΑΓΕΣ του για να γίνει πρωθυπουργός,η Ελλάδα θα είχε κερδίσει πολύτιμο χρόνο!
    Τώρα που ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε το δεξιό παρελθόν του της Εθνοκαπηλείας, αποδεικνύει ότι «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε την γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του!»
    Θα μας γυρίσει δυστυχώς, πέραν της τρόικας, χρόνια πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνοι . Και ΓΙΑΤΙ δεν τον 'έκατσες' στο σκαμνί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο «Νέα Ελλάδα» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλοι κατάλαβαν πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει όνομα.

    Το συνηθίζουν οι πουτάνες να αλλάζουν όνομα, για να κρύβουν το παρελθόν τους και να το παίζουν κυρίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κάλεσμα σε όλους -και ειδικά στους Μεσσήνιους-, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Νέα Ελλάδα, αλλά εμένα μη με περιμένετε γιατί, ήδη, έχω
    κανονίσει να μεταναστεύσω. Φτιάξτε την μόνοι σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την ένταση που προκλήθηκε από την επίθεση του Μάκη Βορίδη στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν υπήρχε λόγος, αφενός γιατί όσοι έχουν μείνει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σκατάδες και ταλιροφονιάδες που δεν έχουν πρόβλημα να τους βρίσεις όχι τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ούτε την ίδια τους την μάνα, και αφετέρου επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ζούσε, κάτι τύπους σαν τον Βορίδη τους είχε γραμμένους στην καραπουτσακλάρα του.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και αυτό μου θύμισε μια φίλη μου που ήθελε να κάνει τατουάζ στο κωλομέρι και της είπα να γράψει «Όλοι οι καλοί χωράνε».

    Καταλήγοντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Ελλάδα θα είναι πραγματικότητα το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, οπότε καταλαβαίνετε πως μέχρι τότε θα προελαύνουν οι Τούρκοι και τα χαράτσια θα πέφτουν βροχή....Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Ανδρέας δεν ήταν απλώς η ρίζα του κακού, αλλά μαζί με τους άλλους πασόκους που ακολούθησαν,
    Σιμήτης και ΓΑΠ, ήταν η μάστιγα που κατέστρεψε την Ελλάδα, ο δε Γιωργάκης μας έδωσε τη χαριστική βολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μουνί της μάνας σας όλων πουλημένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να εξηγήσει πως βρήκαν ολοι οι Παπανδρέου αυτά τα λεφτά που τους επέτρεψαν και τους επιτρέπου να ζουν αυτή την ζωή την γεμάτη σπατάλη χλιδή και ισάξια αυτης των μεγιστάνων του πλουτου όταν δεν δουλεψαν ουτε μια μέρα και το 74 που γύρισαν απο το εξωτερικό κατα δική τους ομολογία δεν ειχαν λεφτα.
    Ο ίδιος ο τζέφρυ δήλωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα οτι απο τον πατέρα του κληρονόμησε το όνομα και το ρολόι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση