GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα έργα δεν τα κάνουν για τις ανάγκες των κατοίκων"!

Ο δραστήριος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Ελευθερίου του δήμου Ηγουμενίτσας Βασίλης Κυριάκης, κάνει σε δημόσια καταγγελία του πι...


Ο δραστήριος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Ελευθερίου του δήμου Ηγουμενίτσας Βασίλης Κυριάκης, κάνει σε δημόσια καταγγελία του πικρές διαπιστώσεις με αφορμή τα έργα στον κάμπο του χωριού και στο δρόμο Καρτέρι-Πάργα. Μια από αυτές είναι ότι "οι πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες μας οδήγησαν στη μετανάστευση".
 Αναφέρει συγκεκριμένα: "Ισως καποιοι με θεωρησουν γραφικο, καποιοι αλλοι γκρινιάρη, εγω θα πω οτι ουτε γραφικος, αλλα ουτε γκρινιαρης ειμαι , απλα ειμαι ενας ανθρωπος, που ολα τα χρονια της ζωης μου εμεινα εδω σε αυτον τον ευλογημενο τόπο, στο Ελευθερι Θεσπρωτίας. Ενας τόπος, που καποτε ζουσανε πολλές οικογενειες, αλλα δυστυχώς η αδιαφορία των περισσοτερων πολιτικών και τοπικων αρχόντων, οδηγησε τον κοσμο στη μεταναστευση.
Κατα καιρους κάποιοι εδειξαν οτι μας αγαπανε και προσπαθουν να δημιουργησουν τις προ"ποθεσεις αυτες, που θα κανουν τη ζωη στους εναπομειναντες κατοικους καλυτερη, είτε με το εργο πνοης κάμπος Ελευθεριου -Πυργίου (αυτη ειναι η πραγματικη του ονομασια και οχι Μαργαριτιου), είτε με την αξιοποιηση του οδικου αξονα Καρτερι - Πάργα. Καταγγέλω δημόσια καθε υπεύθυνο και για τα δύο αυτα έργα, όπως και αλλα μικρότερης σημασίας. Τα έργα δε γινονται για τις ανάγκες των κατοικων της περιοχής και γενικότερα όσων εξυπηρετουνται απο αυτα α και τα οποία δίνονται από το ελληνικό κράτος και την ευρωπαϊκή ένωση, αλλά για άλλους σκοπούς.
ΕΡΩΤΩ τον καθε αρμόδιο και για τα δυο αυτά εργα: Υπαρχουν μελετες; αν ναι ποσο εφαρμοστικαν και στα δυο αυτα εργα αλλα και στην αποκατασταση του σκουπιδοτοπου ελευθεριου; αν οχι ποιος θα παραλαβει αυτα τα εργα; τι προϋπολογισμο εχουνε και τα χρημματα που κατεληξαν; ρωτησε κανεις τους κατοικους τι οικονομικες ζημιες εχουν υποστει απο αυτες τις παρεμβασεις; αληθεια μετα την τροποποιηση της αρχικης μελετης του οδικου αξονα Καρτερι -Παργα ποιος θα φερει την ευθυνη σε περιπτωση απωλειας ανθρωπινων ζωων; Αν υπαρχει επιτελους καποιος αρμόδιος, που εχει εστω και λιγη τσιπα επανω του, ας απαντησει στους κατοικους της περιοχης, που τους βασανιζουν αυτα τα προβλημματα και βαρεθηκαν να φωναζουν".
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση