GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαμπρός, για τέταρτη φορά, ο Χρήστος Δάντης...

Τέταρτη φορά γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Δάντης, με αέρα Σύρου αυτήν την φορά,σύμφωνα με την espresso. Ο δημοφιλής τραγουδιστής το ερχόμε...

Τέταρτη φορά γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Δάντης, με αέρα Σύρου αυτήν την φορά,σύμφωνα με την espresso. Ο δημοφιλής τραγουδιστής το ερχόμενο Σάββατο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου και στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων», τόπο καταγωγής της νύφης, αναμένεται να καταφθάσουν αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού προκειμένου να τους ευχηθούν βίον ανθόσπαρτο.
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει ήδη μία κορούλα, την οποία έχει βαφτίσει, περίμενε πώς και πώς αυτήν τη στιγμή, αφού προείχε να εκδοθεί το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη από τη Φλώρα Θεοδώρου. Πλέον ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού και έτσι το Σάββατο ο Χρήστος Δάντης και η Τζένη Βουτσίνου θα λάβουν και επίσημα τον τίτλο του ανδρόγυνου, αφού η στέψη θα γίνει ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου που διατηρεί η οικογένεια της νύφης στο νησί και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γαλησσά.
Οσοι τους γνωρίζουν λένε πως οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και ο ένας λάμπει στο πλευρό του άλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο θα τελεστεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι μέσα στο ξενοδοχείο της οικογένειας της Τζένης και αμέσως μετά θα δοθεί η δεξίωση σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση δίπλα στην πισίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αντί για δώρα ζήτησε από τους προσκεκλημένους του να καταθέσουν χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, οι νεόνυμφοι θα το δώσουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει δύο θρησκευτικούς και έναν πολιτικό γάμο. Με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ με την τελευταία του σύντροφο Φλώρα Θεοδώρου είχε περάσει το κατώφλι του δημαρχείου.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση