GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑΣ

Το θερινό σεμινάριο σκηνοθεσίας απευθύνεται σε επίδοξους σκηνοθέτες και σε όσους θέλουν να μυηθούν, δημιουργικά, στα μυστικά του κινηματο...

Το θερινό σεμινάριο σκηνοθεσίας απευθύνεται σε επίδοξους σκηνοθέτες και σε όσους θέλουν να μυηθούν, δημιουργικά, στα μυστικά του κινηματογράφου.
Αποτελείται από συνολικά δώδεκα μαθήματα, τρία τρίωρα κάθε εβδομάδα και διαρκεί ένα μήνα, από τις 25 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου.
Ακολουθείται η ίδια μέθοδος με το χειμερινό διαρκές σεμινάριο και οι συμμετέχοντες έρχονται σε άμεση επαφή με το κινηματογραφικό πλατό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πληρη τεχνική υποστήριξη.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν, προετοιμάζουν και γυρίζουν δικές τους μικρού μήκους ταινίες, ως άσκηση, λειτουργώντας όλοι μαζί ως κινηματογραφικό συνεργείο.
Παράλληλα με τα μαθήματα, δίνεται η μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενταχθούν στον σχεδιασμό, οργάνωση και προετοιμασία μιας επαγγελματικής μικρού μήκους ταινίας. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του κύκλου των μαθημάτων και οι συμμετέχοντες θα ενταχτούν ενεργά στο συνεργείο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις σπουδές τους.
https://www.facebook.com/HormePictures
http://www.hormepictures.com
Υπεύθυνος Λάμπρος Γεωργόπουλος
Τηλ. 2114070425.
6978657691
info@hormepictures.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση