GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντυμένος Χίτλερ πήγε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών!

Με χιτλερικό μουστάκι και φορώντας ναζιστική στολή εμφανίστηκε ένας νεοναζί από το Νιου Τζέρσι ενώπιον του δικαστηρίου όπου επρόκειτ...


Με χιτλερικό μουστάκι και φορώντας ναζιστική στολή εμφανίστηκε ένας νεοναζί από το Νιου Τζέρσι ενώπιον του δικαστηρίου όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα του, να δει
τον μικρότερο γιο του!

Ο νεοναζί Χεθ Κάμπελ (Heath Campbell) πατέρας 4 παιδιών , είχε χάσει την επιμέλεια των τέκνων του και εμφανίστηκε στο δικαστήριο ντυμένος Χίτλερ παρέα με μια ομοϊδεάτισσα του, μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης, η οποία ήταν μάλιστα ανάλογα ντυμένη!
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κάμπελ, ασκούσε ενδοοικογενειακή βία που έθετε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών του, στα οποία είχε δώσει ναζιστικά ονόματα, επειδή όπως υποστήριζε «κανένας άλλος στον κόσμο δεν θα είχε τέτοια ονόματα»

«Ο κόσμος πρέπει να δει ποιος είμαι. Πάω να πω στον δικαστή ότι θέλω να είμαι πατέρας. Επιτρέψτε μου να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι καλός πατέρας» είπε ο Κάμπελ στο ΝΒΟ10 λίγο πριν την ακροαματική διαδικασία.

Τον Αύγουστο του 2010, το εφετείο δικαιολόγησε την απόφαση του κράτους να του αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών του.

Πέρσι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι αυτός και η εν διαστάσει σύζυγός του, Deborah, δεν θα μπορούσαν να έχουν πίσω τα παιδιά τους.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ήταν οι ιδέες του που οδήγησαν στην αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών του. Ο Κάμπελ επιμένει ότι του αφαίρεσαν την επιμέλεια αποκλειστικά και μόνο λόγω των ονομάτων τους τα οποία είναι.... Adolf Hitler Campbell, Joycelynn Aryan Nation Campbell και Honszlynn Hitler Campbell!!!

Δεν πρόλαβε να βαφτίσει το μικρότερο, αφού του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.
pelop.gr

2 σχόλια

  1. Άρθρο 10 ημερών..!
    ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εδω βουλευτες της χ.α. εχουν τατου με ναζιστικα συμβολα αυτο σας πειραξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση