GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία Π. Καμμένου στη Μαγνησία

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στα πλαίσια της περιοδείας του στη Μαγνησία επισκέφθηκε τον Αλμυρό Βόλου όπου συνα...


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στα πλαίσια της περιοδείας του στη Μαγνησία επισκέφθηκε τον Αλμυρό Βόλου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, καθώς...
και με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, ενώ επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Βόλου όπου μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Σε συνέχεια της περιοδείας του στις Σποράδες, μετά τη Σκιάθο στην οποία είχε μεταβεί πρόσφατα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέπτεται τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συνοδεύουν η Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Στα πλαίσια της επίσκεψης στο νομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα στον Αλμυρό, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, με τη Βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τους Πολιτευτές της Μαγνησίας και τη Συντονιστική Επιτροπή της Θεσσαλίας βρισκόμαστε εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου, ένα νοσοκομείο το οποίο έχει κτισθεί πρόσφατα, ένα σύγχρονο νοσοκομείο που καλύπτει τις ανάγκες του νομού, αλλά και των νησιών, ένα νοσοκομείο όμως, που δεν έχει γιατρούς, ένα νοσοκομείο που αρνείται ο υπουργός και οι υφυπουργοί Υγείας να δεχθούν τους τοπικούς βουλευτές όλων των κομμάτων για να καταθέσουν το αίτημα, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που έχει ο τοπικός πληθυσμός σε θέματα υγείας.

Δεκαοκτώ επικουρικοί γιατροί χρειάζονται για να μπορέσει να λειτουργήσει στο μίνιμουμ το νοσοκομείο. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση κρύβεται, όπως κρύβεται για τα θέματα της δημόσιας υγείας σε όλη την Ελλάδα. Την ώρα αυτή που εμείς είμαστε εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου, οι κάτοικοι της Λήμνου και της Ικαρίας βρίσκονται στο υπουργείο και αντιστέκονται στο κλείσιμο των νοσοκομείων. Η πολιτική της τρόικας θα οδηγήσει στο κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων, δηλαδή στην αφαίρεση του δικαιώματος του Έλληνα πολίτη να έχει δωρεάν υγεία. Η Υγεία και η Παιδεία είναι από εκείνα τα αγαθά που δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Θα παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τους πολίτες, για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, την πολιτική που επιβάλλει η ξένη τρόικα στους Έλληνες υποτακτικούς της».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε πρόεδρε σχετικά με τη δήλωση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν μια δήλωση-βόμβα; Πώς τη σχολιάζετε;

Δεν είναι μια δήλωση βόμβα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επίτηδες έκανε τη λάθος πολιτική αυτής της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πρώτο μνημόνιο έγινε με συνεργούς το Γιώργο Παπανδρέου, το ΛΑΟΣ και τους συνεργούς της πρώτης κυβέρνησης, προκειμένου να γλιτώσουν τα χρήματά τους οι ευρωπαϊκές τράπεζες. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου, μετακύλησαν τα ελληνικά ομόλογα και τα τοποθέτησαν στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, πήραν τα χρήματα από τους Έλληνες συνταξιούχους προκειμένου να προχωρήσουν στο πρώτο PSI. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα έγκλημα, για το οποίο πρέπει να απολογηθεί και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο κ. Προβόπουλος, ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά και εν συνεχεία αυτοί που συνεχίζουν το έγκλημα, η τρικομματική κυβέρνηση. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν επιτελέσει το ίδιο ακριβώς έγκλημα με αυτό που έγινε στο πρώτο μνημόνιο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πάμε σε ένα τρίτο μνημόνιο. Όπως βλέπετε οι τροϊκανοί αλλάζουν απλώς τους υπαλλήλους τους. Στην αρχή χρησιμοποίησαν τον Παπανδρέου, εν συνεχεία έβαλαν τον κ. Παπαδήμο, μετά διόρισαν τον κ. Σαμαρά και τώρα προχωρούν σε ένα τρίτο μνημόνιο, σε μια τρίτη δανειακή σύμβαση και πιθανώς με έναν άλλον υπάλληλο πρωθυπουργό.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι το έγκλημα το οποίο έχει διαπραχθεί σε βάρος του ελληνικού λαού έχει μια λύση: Την ένωση των Ελλήνων, την αποπομπή της ξένης τρόικας, τη διαγραφή του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους και μια εθνική πολιτική, η οποία θα μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε καταθέσει ακριβώς το πως πρέπει να γίνει αυτό. Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε το θέμα της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, της διαγραφής του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους, δεν θα διαγράψουμε αυτά τα ποσά που θέλουν για να βοηθήσουμε τους τραπεζίτες. Θα πληρώσουν για το έγκλημα που έκαναν στην χώρα μας, θα επιστρέψουν τα χρήματα στους συνταξιούχους, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια και στους οργανισμούς, στα μετοχικά ταμεία και θα προχωρήσουμε στο αύριο με συνεταίρους και με συμμάχους εκείνους που δεν εκμεταλλεύονται την πατρίδα μας προκειμένου να τη ληστέψουν, όπως έκαναν οι Γερμανοί επικυρίαρχοι και ιδίως η κυβέρνηση Μέρκελ-Σόιμπλε, αλλά με εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν να περάσουμε στην άλλη μέρα, να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο και να επαναφέρουμε στον ελληνικό λαό τα συνταγματικά αγαθά, τα οποία είναι κατοχυρωμένα.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Περιμένατε αυτές τις διαρροές στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε χθες στη Βουλή για τον κ. Παπακωνσταντίνου;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την περίπτωση του Τσοχατζόπουλου. Ο Τσοχατζόπουλος καλώς βρίσκεται στη φυλακή και εγώ είμαι ένας από εκείνους που τον έστειλαν στη φυλακή. Ο κ. Τσοχατζόπουλος υπέγραψε από κοινού με την κυβέρνηση Σημίτη, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου ως υπουργό Εξωτερικών στο ΚΥΣΕΑ. Το ίδιο γίνεται και με τον Παπακωνσταντίνου. Ο Παπακωνσταντίνου βεβαίως και έχει διαπράξει εγκλήματα, αλλά ο Παπακωνσταντίνου ήταν απλώς ένα στέλεχος της συμμορίας, με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου, που λήστεψαν τον ελληνικό λαό. Θα πρέπει να πληρώσουν όλοι μαζί και να επιστρέψουν τα χρήματα, τα οποία έχουν ληστέψει από τους Έλληνες πολίτες και τα όνειρα των παιδιών μας.

Θεωρώ ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει τη λαϊκή εντολή, η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί κατά παράβαση του Συντάγματος και κατά παράβαση των αρχών της δημοκρατίας. Θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο εκλογές και απομάκρυνση των υπαλλήλων της τρόικας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση