GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Νέα Ελλάδα» και η νέα κυβέρνηση στο επίκεντρο των ομιλιών

Αποφασισμένος να προχωρήσει προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΝΔ...


Αποφασισμένος να προχωρήσει προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΝΔ.
«Κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, ενώ με την αναγγελία του αγωγού ΤΑΡ βάζουμε την χώρα για τα καλά στον παγκόσμιο ενεργειακό κόμβο, την καθιστούμε πόλο επενδύσεων δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ήταν η καλύτερη είδηση τα τελευταία δέκα χρόνια και θα υπάρξουν περισσότερες» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.
«Η νέα Ελλάδα που οικοδομούμε είναι πάνω από κόμματα και θα την πετύχουμε όλοι μαζί. Αυτή η παράταξη ανοίγει τα φτερά της. Το χρέος μας έχει όνομα και είναι νέα Ελλάδα» τόνισε ο Αντ. Σαμαράς.
Δ. Αβραμόπουλος: Πλησιάζει η ώρα που θα δώσουμε τέλος στα μνημόνια
«Η Ελλάδα, η νέα Ελλάδα, κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία για το μέλλον» τόνισε στην ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι σε αυτό το νέο κάλεσμα, που απηύθυνε ο Αντ. Σαμαράς, «θα είμαστε όλοι ενωμένοι, στρατιώτες στην πρώτη γραμμή».
Μέσα σε έναν χρόνο, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η κυβέρνηση κατάφερε να ανατάξει το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και σήμερα «δίνουμε σκληρό αγώνα για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση» με σκληρή δουλειά, σχέδιο και αφοσίωση.
Μ. Βορίδης: Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης τόνισε ότι: «Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» και σημείωσε ότι: «Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους». Επιπλέον, έκανε λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση με την αριστερά.
Ν. Κακλαμάνης: Τι χειρότερο θα συνέβαινε στη χώρα μας, αν ο λαός αποφάσιζε για την τύχη του;
Ηχηρή ήταν η παρέμβαση του βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος, από το βήμα του Συνεδρίου ανέφερε ότι: «Εθνικό συμφέρον είναι να μην κόβονται μόνο μισθοί και συντάξεις, αλλά να έρθει επιτέλους το δίκαιο αναλογικό φορολογικό σύστημα. Δεν εμπιστεύομαι την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, εμπιστεύομαι όμως τον αναπληρωτή κ. Σταϊκούρα».
Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: «Πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο -η δικογραφία έχει έρθει στη Βουλή και κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε- πρέπει να καταργήσουμε τον νόμο Ραγκούση, που έκανε την Ελλάδα ανθρώπινη χωματερή», ενώ τάχθηκε έμμεσα, αλλά σαφώς, υπέρ της διεξαγωγής εκλογών:
«Η πατρίδα μας βιώνει 1,5 εκατομμύρια ανέργους και η μεγάλη πλειοψηφία στενάζει. Μπορούμε αυτό να το πούμε "δημοκρατία"; Τι χειρότερο θα συνέβαινε στη χώρα μας, αν ο λαός αποφάσιζε για την τύχη του; Θέλω να κοιτάζω τον πολίτη στα μάτια, γιατί άλλα του υποσχέθηκα προεκλογικά και άλλα έχω ψηφίσει μέχρι σήμερα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

5 σχόλια

  1. Ότι και να λέτε Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ {πέθανε} όταν έκανε την επέμβαση καρδιάς ΤΌΤΕ ΒΡΉΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ και μπήκαν μέσα στα ταμεία της Ελλάδος, Κωσκοταδες, Λουβαρεοι, Λιανηδες, Κουτσογιωργες λοχαγοί και σία ...ΟΛΑ τρωκτικά ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ και γάμησαν το ΠΑΣΟΚ .... Ο ΑΝΤΕΡΑΣ έφαγε λέτε; και που είναι ΡΕ; ΕΓΏ θα πω ΌΧΙ, ο Αντρέας έδωσε πολλά στον απλό κόσμο Ο ΚΟΣΜΟΣ ΉΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ...

    ΡΕ είχαμε 150 δις χρέος όταν μπήκαμε στο μνημόνιο ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ,τώρα γιατί έχομε 500 δις χρέος ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΩ ΤΟΥ ΒΌΘΡΟ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ;!!!!! σε ποιους τα δίνουν ΤΏΡΑ αλήθεια; ...

    Ρε έχομε ένα πολιτικό σύστημα που δεν μπορεί να διαπραγματευτη, να κατάβαση το Φ.Π.Α από μια σουβλακοπιτα , που μας τα είχαν πρήξει τα βωρθοκαναλα με τους βολεμένους δημοσιογράφους -παπαγάλους τους..περάσαμε ΈΝΑ ΧΕΙΜΏΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ της Σαλάτας .... ....τρώτε ακόμα καλά της μαλακίες κωθώνια τρώτε της.. ο ΤΑΡ θα δίνει 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο Ελληνικό δημόσιο.. και το κάνουν ΜΈΓΑ Γεγονός ΟΙ ΠΑΠΑΓΆΛΟΙ λες και έγινε ΚΑΜΙΆ επένδυση στη χώρα 20 ΔΙΣ το χρόνο...αν όμως δεν αγοράζουμε ΌΠΛΑ ΕΕΕ ΚΆΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ..Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΆΡΟΜΕ ΤΑΝΚ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE KAΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ
    ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ
    ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΕΣ ΜΕ ΛΑΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κοράκια καταφθάνουν και παίρνουν θέση!

    - Μυρίζουν τη σάρκα από πολύ μακριά!

    - Τα έχει προικίσει σ’ αυτό, η φύση!

    - Είναι τα πρώτα που καταφθάνουν εκεί που υπάρχει κάποιο πτώμα!

    - Ο αρχικόρακας ήδη έχει φτάσει!

    - Ακούει στο όνομα Fairfax Financial Holdings Limited !

    - Είναι ένα μεγάλο fund, μία μεγάλη παρέα δηλαδή, που έχει στις τσέπες της, πολλά δίς Ευρώ!

    - Ειδικεύεται, όπως λέει στην αγορά και στην μεταπώληση ακινήτων!

    - Είναι το μεγαλύτερο κοράκι παγκοσμίως!

    - Όταν έμαθε ότι θα απελευθερωθεί το πάγωμα των πλειστηριασμών ακινήτων στη χώρα μας και θα αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών και άλλων ακινήτων από τις τράπεζες, πέταξε από τον Καναδά και έχει καθίσει, σαν κοράκι που είναι, στη πιο ψηλή κορφή ενός δένδρου στη χώρα μας και περιμένει!

    - Ήδη έχει αγοράσει το 42% της εταιρείας Eurobank Properties, θυγατρική της τράπεζας Eurobank, η οποία ασχολείται με τις αξιοποιήσεις ακινήτων και έτσι έχει νομιμοποιήσει και τη δράση του, εντός της χώρας μας!

    - Εν τω μεταξύ οι νεκροθάφτες μας, πανηγυρίζουν ότι υπάρχει πολιτική σταθερότητα στη χώρα μας και έχουν αρχίσει οι επενδύσεις!

    - Δεν μας λένε μόνο, τι σόϊ επενδύσεις είναι αυτές, που φωνάζουν: Κρά! Κρά! Κρά! Έχουν μαύρο χρώμα! Και φτερουγίζουν από πάνω μας, τροχίζοντας τα νύχια τους και τα ράμφη τους, όλη μέρα!

    - Κάθε μέρα που περνάει και ο συγκεκριμένος υπουργός αναγγέλλει, ότι το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί, τόσο πιο πολλές επενδύσεις με τέτοια χαρακτηριστικά γίνονται, με αποτέλεσμα, να έχει μαυρίσει ο ουρανός πάνω από την Αθήνα και δεν υπάρχει πλέον δένδρο ελεύθερο, από τα κοράκια που περιμένουν!

    - Ρε που φτάσαμε;;; Ρε πως μας καταντήσανε;;;

    - Από τη μια, φτιάχνουν πτώματα με τη πολιτική τους! Και από την άλλη μας λένε για ανάκαμψη και ανάπτυξη! Μας λένε για θέσεις εργασίας και μείωση της ανεργίας!

    - Για ποιους μιλάτε και για ποιους ενδιαφέρεστε;;;

    - Για θέσεις εργασίας;;; Στα κοράκια εννοείτε:::

    - Για ανάπτυξη;;; στον αριθμό τους εννοείτε;;;

    - Αυτό το ξέρουμε! Αυτό το βλέπουμε!

    - Όποιος σηκώσει το κεφάλι του στον ουρανό το βλέπει!

    - Από τη μια: τα λιοντάρια, οι ύαινες και οι λεοπαρδάλεις (Δ.Ν.Τ-Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Ένωση) που αφήνουν αποφάγια, από τα θηράματα που κατασπαράζουν και από την άλλη τα κοράκια για τα υπολείμματά τους!

    - Και ο Σαμαράς με το Βενιζέλο κρατάνε από ένα φτυάρι, για να χώσουνε ότι περισσέψει!

    - Μπράβο ανάπτυξη??? Μπράβο θέσεις εργασίας???

    - Σαμαράάάά!!! Βενιζέλοοοοο!!!

    - Μη ξεχάσετε από τη πολύ ανάπτυξη, να μας αναπτύξετε λίγο παραπάνω και το τάφο μας!!!!

    - Έτσι να αισθανόμαστε λίγο άνετα!!!

    - Δεν θα το ξεχάσουμε!!! Θα σας ευγνωμονούμε!!!!

    Τρίπολη 27-6-2013 Τάσος Παπαζαχαρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μπορεί να μην νοιώθουν τον παγωμένο αέρα στο σβέρκο τους Σαμαράς και Βενιζέλος,
    αλλά και οι βουλευτές Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ βάζοντας αυτές τις ώρες την τελευταία ίσως πινελιά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

    Η συμβολή τους τα τελευταία 35 και, χρόνια καθοριστική αφού εναλλάξ από γερό οργανισμό, μετέτρεψαν τη χώρα σε φιλάσθενο οργανισμό
    και περιμένουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας να της κλείσουν τα μάτια.


    Αντε και ο τελευταίος ανασχηματισμός που δεν γίνεται πιο μνημονιακός
    ,και ας φωνάζει ο Λοβέρδος γιατί καθυστέρησαν οι μεταρρυθμίσεις.

    Δεν ξέρω εάν θα προλάβουν να δουν τους μισθούς να φτάνουν των βαλκανικών χωρών,
    γιατί η χιονοστιβάδα κατέφθασε και θα αφήσει πίσω της συντρίμια.

    Ισα ίσα που προλαβαίνουν την αλλαγή υπουργείων πριν την καταστροφή.
    Γιατί όσο και αν κατάφεραν να μηδενίσουν το κοντέρ και να ξαναρχίσουν από την αρχή το νέο τους πολιτικό παιχνίδι δε νομίζω να προλάβουν να δουν τις εξελίξεις.

    Η οργή είναι μαζεμένη για τα δύο κόμματα που με περίσσιο θράσος ανακοινώνουν πως θα βγάλουν κιόλας την τριετία. Μαζεμένο το μίσος στα κόμματα που με όση ευκολία και απάτες υπερτιμολογούσαν χρόνια και χρόνια υπηρεσίες και προιόντα,
    με την ίδια ευκολία υποβαθμίζουν τις ζωές μας.

    Υπάρχει οργή για τον δικομματισμό που με την κοινωνική πολιτική του μοίραζε τα φάρμακα
    λες και ήταν καραμέλλες, επί 30 χρόνια
    και προσπαθεί τώρα να πείσει πως με καραμέλλες πρέπει να γιατρευτεί ο ίδιος ασθενής.

    Υπάρχει μεγάλος θυμός και μίσος στα κόμματα που χωρίς να δώσουν ούτε μια μάχη αξιοπρέπειας για τον περήφανο λαό ,έπεσαν υπέρ πίστεως και δανεισμών της τρόικας,εξαθλιώνοντάς τον.

    Με ύφος "πέρα βρέχει" Σαμαράς, Βενιζέλος και ακόλουθοι,νομίζουν πως θα επιβάλουν τον τελευταίο ανασχηματισμό τους. Μιλάω με σιγουριά, για την τελευταία θεατρική πράξη της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, πριν από εκλογές γιατί είμαι σίγουρη ότι η χώρα έχει ήδη πεθάνει.

    Την κρατούν στα μηχανήματα μέχρι να προλάβουν να αρπάξουν λίγο από τον πλούτο της και οι νεοσύλλεκτοι υπουργοί,και οι επιχειρηματίες ντόπιοι και μη που τους έχουν τάξει έργα ακίνητα, δημόσια περιουσία και οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ που τους έχουν τάξει συχνότητες.

    Είμαι σίγουρη πως θα χαρακτηριστούν - τυμβωρύχοι - και ως τέτοιοι θα κυνηγηθούν από τους εξαγριωμένους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πέρασε αρκετός καιρός που ο υιός Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εντελώς ψυχρά και απαθέστατα συνέστησε την πώληση των ακινήτων, άρα και των σπιτιών μας, σε περίπτωση αδυναμίας να ανταποκριθούμε στην πληρωμή των αντίστοιχων φόρων που ούτε επί τουρκοκρατίας δεν ήταν τόσο δυσβάσταχτοι.

    Η πρώτη λογική συνέπεια αυτής της άποψης θα ήταν ο υιός Βαρβιτσιώτη να εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη Νέα Δημοκρατία.

    Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν του έγιναν αυστηρές συστάσεις αλλά απεναντίας έγινε και υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.

    Αυτός δηλαδή που μας συνιστά να “σκοτώσουμε” τα σπίτια μας σε μια τέτοια αγορά, θα αναλάβει να διαχειριστεί τη σχέση της πολιτείας με τον εφοπλιστικό κόσμο.

    Περιττό νομίζω να εκτιμήσουμε τη συνέχεια.


    Ο Μίλτος λοιπόν που βγήκε από το σχολείο και μπήκε στην πολιτική ένεκα του πατέρα του, ο αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, τελικά υπουργοποιήθηκε.

    Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

    Τι είναι άραγε ο Μίλτος; Προσώπικα δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω.

    Τι έχει κάνει πέρα από βουλευτής ώστε τώρα αναλαμβάνει υπουργικό θώκο;

    Από μια ματιά που έριξα στο βιογραφικό που έχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του απολύτως τίποτε. Μας αναφέρει το σπουδαίο κατόρθωμα ότι υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας (ουαου!) και πως από τα 31 του εκλέγεται βουλευτής. Πιο πριν; Έχει εργαστεί καμιά 15αρια χρόνια;

    Αν ο υιος Βαρβιτσιώτης είναι ότι καλύτερο διαθέτεις να ρίξεις στη ναυτιλία, κλάφτα Χαράλαμπε!

    Κι αλήθεια, αν λεγόταν Κολοκυθόπουλος αντί για Βαρβιτσιώτης, σήμερα θα ήταν υπουργός ή πχ εγγεγραμένος στις λίστες του ΟΑΕΔ;

    Τελικά αυτός εδώ ο λαός έδιωξε το βασιλιά που ήταν ένας και θα μπορούσε να είναι διακοσμητικός όπως ο Παπούλιας, και έβαλε στο κεφάλι του δεκάδες βασιλιάδες που μεταβιβάζουν το στέμμα στο / στα παιδιά τους και αυτά ψηφίζουν μνημόνια, παραχωρούν εθνική κυριαρχία και άμα λάχει σου λένε κι ένα “πούλα το σπίτι σου!”.


    Στρατής Μαζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση