GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκθεση Ζωγραφικής μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους

Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Α-Μ είναι η Έκθεση Ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους που θα λειτουργήσει στην αίθ...


Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Α-Μ είναι η Έκθεση Ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους που θα λειτουργήσει στην αίθουσα Ιω στους Στρατώνες του Καποδίστρια.
Η διάρκεια της έκθεσης είναι 22 – 30 Ιουνίου.
Οι ώρες λειτουργίας είναι: το πρωί 11.00 – 14.00 και το βράδυ 19.00 – 21.00.

Όπως σημειώνει ο ζωγράφος και δάσκαλος στο Κ.Ε.Α. Ρήγας Ρηγόπουλος: « Το να θέλεις για 23 χρόνια να παρουσιάζεις την εικαστική πρόοδο του τόπου δεν είναι εύκολο πράγμα, το να θέλεις όμως η κάθε έκθεση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη είναι ακόμη πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά σήμερα που πολλά παράθυρα κλείνουν και πολλά πράγματα σκοτεινιάζουν, εμείς επιμένουμε να κρατάμε ανοιχτά τα μάτια της ψυχής μας και να δίνουμε χρώμα στον κόσμο μας».

Κατά την διάρκεια της έκθεσης όσοι από τους μικρούς (αλλά και από τους μεγάλους) μας φίλους θέλουν, μπορούν να έρθουν, στον χώρο της έκθεσης από τις 7 έως τις 9 το βράδυ και να ζωγραφίσουν ελεύθερα ή να συζητήσουμε για την τέχνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Κ.Ε.Α. θα γίνουν το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στις 8 το βράδυ.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ
Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση