GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νεολαία των ΑΝΕΛ δίπλα στους Παραολυμπιονίκες

Πραγματοποιήθηκε εχθές, 17/06/2013, συνάντηση της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος, με τον παραολυμπιονίκη...


Πραγματοποιήθηκε εχθές, 17/06/2013, συνάντηση της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος, με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη (κολυμβητή) και τον ομοσπονδιακό προπονητή ποδηλασίας σε αθλητές με αναπηρία Κώστα Γκρέκα.

Εκ μέρους της Νεολαίας, παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Υπ. Τομέα ΑμεΑ Αλέξανδρος Μητροβγαίνης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Μανώλης Παντελίδης, Μιχάλης Κουφαλιτάκης, Κυριακή Λεωνίδου και ο Υπ. Φοιτητικού του Συντονιστικού Γραφείου Αλέξανδρος Γεωργίου.

Στην συνάντηση ο κύριος Γκρέκας και ο κύριος Κωστάκης μας εξέθεσαν τα προβλήματα που επικρατούν στον χώρο τους και τις προτάσεις τους για τον χώρο του παραολυμπιακού αθλητισμού. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι οι πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στον αθλητικό νόμο Ιωαννίδη. Επίσης, τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον χώρο είναι ανυπέρβλητα και χρήζουν άμεσης λύσης. Στην αλλαγή νοοτροπίας των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά στους αθλητές με αναπηρία που άρχισε να αναπτύσσεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη το κράτος.

Τέλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πως πολλοί αθλητές κατεβαίνουν στους αγώνες, χωρίς να έχουν στο πλευρό τους, τους προπονητές τους, αφού δεν τους δικαιολογούνται τα έξοδα από το κράτος.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνχίζει τις επαφές με εκπροσώπους και φορείς του αθλητισμού με σκοπό την κατάθεση προτάσεων που θα αποφέρουν τις αλλαγές εκείνες για την βελτίωση της αθλητικής νομοθεσίας μέσω επίκαιρων ερωτήσεων και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση