GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συζήτηση στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Κέρκυρας

Απόψε στις 9.30, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Κέρκυρας θα γίνει συζήτηση για τα εντεινόμενα προβλήματα του δημόσιου χώρου, με αφορμή... τ...

Απόψε στις 9.30, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Κέρκυρας θα γίνει συζήτηση για τα εντεινόμενα προβλήματα του δημόσιου χώρου, με αφορμή... τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Συμμετέχουν: οι πρόεδροι των καθηγητών, των νοσοκομειακών γιατρών και των δημοτικών υπαλλήλων Νίκος Μεταλληνός, Αντώνης Γεωργόπουλος και Φώτης Σκούρτης, ο οργανωτικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Καρύδης, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κώστας Κιτσάκης.

Απόψε στις 9.30, στην ΕΡΑ Κέρκυρας

2 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΏ ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΉ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΝΑΙ Η ΟΥΥΥΥΥΥ;;

    Η Digea είναι μία εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής κωδικοποίησης και εκπομπής στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση (Πάροχος Δικτύου) και έχει λάβει σχετική άδεια από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) μόνον για την πρώτη φάση της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση που αφορά 23 σημεία εκπομπής ανά την Ελλάδα.

    Παρά το γεγονός ότι τόσο η ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και η ελληνική (νόμος 3592/2007) απαγορεύει ένας πάροχος δικτύου να είναι και πάροχος περιεχομένου (δηλαδή τηλεοπτικός σταθμός), για να μην έχει δυνατότητα να κατακτήσει δεσπόζουσα θέση στην τηλεοπτική αγορά, η Digea αποτελεί μία κοινοπραξία 6 μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που έχουν ίσα μερίδια ο καθένας.

    Ιδιοκτήτες των σταθμών αυτών είναι ισχυροί παράγοντες της ελληνικής οικονομίας που σχετίζονται με τη βιομηχανία των κατασκευών, το εφοπλιστικό κεφάλαιο και την ιδιοκτησία συγκροτημάτων των media.

    Έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν ακόμα και από πρωθυπουργούς της χώρας ότι χρησιμοποιούν τη δύναμη των συγκροτημάτων media που κατέχουν για να διαπλέκονται με την πολιτική εξουσία και να προσκομίζουν οφέλη στις άλλες δραστηριότητές τους.

    Όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, παρά τις αρχικές τους εξαγγελίες για αποδέσμευση από τον εναγκαλισμό των καναλαρχών, κατέληξαν να συμμαχήσουν μαζί τους με αντάλλαγμα τη σκανδαλώδη υποστήριξη της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, από τα κανάλια τους....

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΙΝΩ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΚΆΤΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΦΆΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΣΙΆΣΕΤΕ ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Δ..ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που ο Σαμαράς κατήργησε την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα (Μητσοτάκης, Γεννηματά, Κεδίκογλου, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννη κτλ).

    Οι άξιοι αυτοί απόγονοι των πολιτικών «τζακιών», δίπλα στους πάλαι ποτέ πρασινοφρουρούς εκσυγχρονιστές, να συμπορεύονται εν αγαστή συμπνοία με τα νέα πεπαιδευμένα ανδρείκελα του συστήματος (Μιχελάκης, Γεωργιάδης) και τους εκλεκτούς της μασονίας (βάλε… μπίιιπ). Άαα, ξέχασα! Συμμετέχει και ο «ατσαλάκωτος», ο πιο επιτυχημένος (!!!) υπουργός Υγείας της νεότερης ελληνικής ιστορίας (κατά την άποψη όλων των εργαζομένων στον κλάδο).

    Και βεβαίως το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Βενιζέλος για αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ, ή αλλιώς… η Ανάσταση του Λαζάρου! Μήπως τελικά την άλλη Κυριακή έχουμε Πάσχα; Εάν ναι, σουβλίστε τον χοντρό. Αλλά, Πάσχα με χοιρινό γίνεται; Δέν γίνεται.

    Υ.Γ. προς όλους όσους προσδοκούν σωτηρία από το υπάρχον πολιτικό σύστημα:«τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται»
    (Ματθ. κεφ.15 στιχ.14)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση