GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβαδειά: Δύο ανήλικα παιδιά βοήθησαν τον πατέρα τους να αποδράσει!

Όσοι ήταν στα δικαστήρια της Λιβαδειάς πάγωσαν βλέποντας το σκηνικό. Ένας 35χρονος έριχνε μπουνιές στους αστυνομικούς και παράλληλα ...


Όσοι ήταν στα δικαστήρια της Λιβαδειάς πάγωσαν βλέποντας το σκηνικό. Ένας 35χρονος έριχνε μπουνιές στους αστυνομικούς και παράλληλα τους έβριζε.
Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο μπούκαραν και οι ανήλικοι γιοι του που άρχισαν και εκείνοι να χτυπούν τους αστυνομικούς. Αμέσως ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 35χρονο που κατηγορούνταν για ναρκωτικά και κλοπές και θα πήγαινε φυλακή αλλά και τον έναν από τους δύο ανήλικους 15 ετών.

Ο 14χρονος όταν είδε ότι δεν μπόρεσε να ελευθερώσει τον πατέρα του και να αποδράσει, το έβαλε στα πόδια αλλά λίγη ώρα αργότερα οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απόπειρας απόδρασης κρατουμένου, απόπειρας ελευθέρωσης φυλακισμένου, αντίστασης, εξύβρισης καθώς και της απρόκλητης σωματικής βλάβης.
viotianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση