GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγιο για πατέρα και γιο, όταν η βάρκα τους βούλιαξε ένω ψάρευαν στον Παγασητικό

Τους έσωσαν τα σωσίβια και το γεγονός ότι ο 36χρονος γιος άντεξε να κολυμπήσει, παρά την απόσταση και τον αέρα, μέχρι την ακτή. Παρ...


Τους έσωσαν τα σωσίβια και το γεγονός ότι ο 36χρονος γιος άντεξε να κολυμπήσει, παρά την απόσταση και τον αέρα, μέχρι την ακτή.
Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στις ακτές του Πηλίου, όταν ένας 66χρονος πατέρας με τον 36χρονο γιο του και ενώ ψάρευαν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γατζέας και Τρικερίου, είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, αφού η τεσσάρων περίπου μέτρων πολυεστερική βάρκα τους έσπασε στο σημείο που βιδώνει η εξωλέμβια μηχανή και σε ελάχιστα λεπτά της ώρας βυθίστηκε, με τους δύο άντρες να προλαβαίνουν ίσα - ίσα να φορέσουν τα σωσίβιά τους και να βουτήξουν στο νερό.

Με τις καιρικές συνθήκες αντίξοες και τον άνεμο να μην βοηθάει την κατάσταση, η λύση ήταν μία και την πρωτοβουλία ανέλαβε ο 36χρονος γιος, ο οποίος άντεξε να κολυμπήσει, παρά την μεγάλη απόσταση και τον αέρα, μέχρι την ακτή των Καλών Νερών, στο ύψος της περιοχής που προορίζεται για την δημιουργία των σχολών του εμπορικού ναυτικού, απ' όπου κινητοποίησε γύρω στις 3.00 αλιευτικό σκάφος, με το οποίο έσπευσε και περισυνέλεξε τον 66χρονο πατέρα του.

Παράλληλη κινητοποίηση υπήρξε και από το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, με τους δύο άντρες όμως να μην θέλουν να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση