GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένουν στην πλατεία Ταξίμ οι διαδηλωτές

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, εμφανίζονται οι διαδηλωτές...


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, εμφανίζονται οι διαδηλωτές...

παρά την έκκληση του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν να αποχωρήσουν και την απόφαση της κυβέρνησης να "παγώσει" την ανάπλαση του πάρκου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Πλατφόρμα Αλληλεγγύη Ταξίμ, «θα συνεχίσουμε την αντίστασή μας για χάρη κάθε αδικίας που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας», τονίζοντας ότι «αυτή είναι μόνο η αρχή».

Παράλληλα, ξημερώματα Παρασκευής ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την απόφαση για «πάγωμα» του κυβερνητικού σχεδίου, σημειώνοντας ότι αν ο δικαστήριο αποφανθεί ότι είναι σύννομο, η πραγματοποίησή του θα αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε για μία ακόμη φορά την Παρασκευή τους διαδηλωτές να εγκαταλείψουν το πάρκο, δύο εβδομάδες μετά το ξέσπασμα των πρώτων βίαιων συγκρούσεων.

«Μείνατε στο πάρκο όσο περισσότερο μπορούσατε, εκθέσατε το μήνυμά σας. Εάν το μήνυμα σας αφορά το πάρκο Γκεζί, ελήφθη και αξιολογήθηκε» είπε ο κ. Ερντογάν και πρόσθεσε: «Τώρα σας παρακαλούμε να εγκαταλείψετε το πάρκο Γκεζί και να πάτε στα σπίτια σας».

2 σχόλια

  1. Η φούσκα της αναπτυσσόμενης Τουρκίας ΈΣΚΑΣΕ, ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΤΙΕΣ....ΠΟΙΟΙ ΕΊΧΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ,ΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ Κ.Τ.Κ ΠΟΙΟΙ ΡΕ; ΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!!!που ονειρεύονται και οι δικοί μας ...όμως ο ΛΑΟΣ ΉΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΈΡΑ . ΚΆΤΙ φασίστες θρησκόληπτοι είχαν κάνει την εκεί κομμαντατουτρα...ρε ΚΩΣΤΑ--ΡΕ ΜΑΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ--ΡΕ ΑΔΩΝΙ- --ΡΕ ΠΡΟΤΩΨΑΛΤΕ ΡΕ ΒΟΥΛΤΕΨΗ-ΡΕ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ θα μας μιλάτε πάλι ΑΥΡΙΟ για το ΘΑΎΜΑ της αναπτησομενης Τουρκιάς; ΜΕ Τής Ωραίες ΜΑΡΙΝΕΣ !!!!!!....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία τότε είσαι σύντροφος μου!!!Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε «ναι, είμαστε»

    Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του που θα σε κάψει…CHE GUEVARA

    αντιγραφή.. Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση