GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αηδόνης: "Ο κ. Σαμαράς ενήργησε με όρους πολιτικού τσαμπουκά ήτοι ως πολιτικός καουμπόης"

Η Δικαιοσύνη γνωμοδότησε πως ο κ. Σαμαράς, ενήργησε με όρους πολιτικού τσαμπουκά ήτοι ως πολιτικός καουμπόης. Προφανώς οι σύμβουλοί του,...

Η Δικαιοσύνη γνωμοδότησε πως ο κ. Σαμαράς, ενήργησε με όρους πολιτικού τσαμπουκά ήτοι ως πολιτικός καουμπόης.
Προφανώς οι σύμβουλοί του, ορμώμενοι από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τις μεθόδους της, τον έπεισαν πως θα ανεβάσει και αυτός τα ποσοστά του, ασκώντας πολιτική βία, αστοχώντας φυσικά και ερεθίζοντας τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των Ελλήνων πολιτών και των ομογενών μας.Η απόφαση του ΣΤΕ εκθέτει τον κ. Σαμαρά, και τον καθιστά πολιτικά ανεύθυνο και για το ζήτημα της μη προστασίας των δημοκρατικών θεσμών αλλά και γιατί έσυρε τη χώρα σε μονοπάτια αστάθειας, προκαλώντας παγκόσμια κατακραυγή , δυσφήμιση της και διεθνή εκνευρισμό σε όσους στηρίζουν οικονομικά και πολιτικά την Ελλάδα. Με αυτή τη συμπεριφορά, ο κ. Σαμαράς, απείλησε τη ραχοκοκαλιά της μικρομεσαίας οικονομίας και κυρίως την τουριστική και ταυτόχρονα δημιούργησε νέο μεγάλο κύμα ανασφάλειας, σε όσους επενδυτικά πίστεψαν πως η Ελλάδα μπαίνει σε εποχή πολιτικής σταθερότητας.
Ο κ. Σαμαράς για επικοινωνιακούς ή εγωιστικούς λόγους, μπορεί να ξανα-διολισθήσει σε νέα τραγικά, για την πατρίδα μας, ατοπήματα, πέρα της εμφανούς ρήξης που προκάλεσε στο κυβερνητικό σχήμα. Από σήμερα κρίνεται ως «επιρρεπής» και με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης.
Από την άλλη, οι κυβερνητικές συνιστώσες, κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης λειτούργησαν , ως ευκαιριακοί συνέταιροι, που είδαν την πολιτική και θεσμική "γκάφα" ως ευκαιρία για την συσπείρωση, των κομμάτων τους. Και οι δυο τους όμως βυθίστηκαν στην κινούμενη άμμο οξύτητας που έστησε ο κ. Σαμαράς και απέδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρει η εξυγίανση του δημόσιου τομέα, αλλά η διαιώνιση των σάπιων και σαθρών. Αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση των λειτουργιών της ΕΡΤ, την άμεση αποκατάσταση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού αγαθού, την άμεση αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών, όπως αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

2 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΧΩΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΧΩΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση