GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης ή Μουρούτης στη θέση του Κεδίκογλου;..

  Σε αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης ετοιμάζεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντ. Σαμαράς δ...

 
Σε αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης ετοιμάζεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντ. Σαμαράς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου
και έχει αποφασίσει να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση.
Ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής», λένε στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Οι γκάφες του, κυρίως, με την ΕΡΤ (βλ. προσλήψεις Σαλαγκούδη,-Ρέτσα, καυγάδες με την Ελλη Στάη, κλπ), εξέθεσαν ανεπανόρθωτα ,ουκ ολίγες φορές την κυβέρνηση, ενώ ενίοτε τα «σκάγια έπαιρναν» και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Τις προάλλες ο γενικός διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος (σ.σ.: η ΕΡΤ είναι αρμοδιότητας Κεδίκογλου), ήταν έτοιμος, όπως μάθαμε, να παραιτηθεί και χρειάστηκε η παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού για να παραμείνει στη θέση του.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Αντ. Σαμαράς έχει αποφασίσει, στον επόμενο ανασχηματισμό, να απομακρύνει τον Κεδίκογλου και στη θέση του να τοποθετήσει, είτε τον βουλευτή Επικρατείας Χρύσανθο Λαζαρίδη, είτε τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και στενό του συνεργάτη, Γιώργο Μουρούτη.
Και τα δύο στελέχη είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, "δοκιμασμένα" στα "πέτρινα χρόνια" του Αντ. Σαμαρά, και με καλή γνώση της επικοινωνίας, όπως έλεγε τις προάλλες τακτικός συνομιλητής του πρωθυπουργού.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν δεν δίνουν προβάδισμα σε κάποιον από τους δύο στενούς του συνεργάτες.
Ωστόσο, θα σας μεταφέρουμε την εκτίμηση κυβερνητικού στελέχους που απηχεί τις απόψεις του Μαξίμου, αλλά και που δείχνει ότι στην κυβέρνηση «φλερτάρουν» εντόνως με τις πρόωρες εκλογές: «στις εκλογές δεν μπορούμε και δεν θα να πάμε με τον Σίμο. Αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, ούτε ο Μουρούτης πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Κάνει καλή δουλειά και γνωρίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι στα social media» , ανέφερε.
Όπερ σημαίνει πως μάλλον ο Λαζαρίδης θα είναι αυτός που αντικαταστήσει τον Κεδίκογλου κι ο Μουρούτης θα παραμείνει στη θέση του για να συνεχίσει να δίνει, καθημερινά, επικοινωνιακές «μάχες» με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…

2 σχόλια

  1. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !
    Το χαράτσι στη ΔΕΗ παραμένει, μαζί με τον ΦΑΠ 3 χρόνων που έρχεται μέσα στο καλοκαίρι !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε! Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη, πάρτε τους τα όλα, λεφτά, ακίνητα, αυτοκίνητα και αφήστε τους με το σώβρακο. Εξάλλου είστε οι καταλληλότεροι για να τους κάνετε πάμφωτους και ζητιάνους στα συσσίτια ! Και τους αρέσει κιόλας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της κοντής ψ,,,ς οι τρίχες της φταίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση