GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενικός ξεσηκωμός

Πιστεύω ακράδαντα οτι πρέπει να γίνει γενικός ξεσηκωμός από σήμερα και αυτό γιατί: 1.Πλέον δεν υφίσταται ανώτατος άρχοντας διότι εά...


Πιστεύω ακράδαντα οτι πρέπει να γίνει γενικός ξεσηκωμός από σήμερα και αυτό γιατί:
1.Πλέον δεν υφίσταται ανώτατος άρχοντας διότι εάν πραγματικά υπήρχε δεν θα υπέγραφε ελαφρά την καρδία τα Π.Δ. αλλά θα προέβαλε την αντίστασή του.
2.Πλέον δεν έχουμε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά έχουμε δικτατορία με τον μανδύα της Δημοκρατίας.
3.Πολύ φοβάμαι οτι στις επόμενες ημέρες η απόφαση του ΣΤΕ για την ΕΡΤ θα είναι υπέρ της κυβέρνησης και τότε πλέον δεν θα υπάρχει και δικαιοσύνη στην οποία θα μπορεί να προσφεύγει ο πολίτης.
-Θα πρέπει ολα τα συνδικάτα έως την ημέρα που θα εκδώσει την προσωρινή απόφαση το ΣΤΕ να κηρύξουν απεργία και οι συγκεντρώσει να γίνονται έξω από την ΕΡΤ και εξ από το ΣΤΕ.
-Εκτός απο τα συνδικάτα θα πρέπει και σύσσωμη η αντιπολίτευση να βγει στους δρόμους μαζί με τον λαό, και την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρνει το κόμμα του κ Τσίπρα που θα πρέπει από σήμερα κιόλας να καλεί τον λαό σε συσπείρωση και να βγαίνει σε καθημερινή βάση στους δρόμους.

Αξιότιμοι Κύριοι του sate σας παρακολουθώ καθημερινά ξέρω οτι κάνετε πολύ μεγάλο αγώνα αλλά τώρα πιστεύω οτι το διαδίκτυο είναι το πιο ισχυρό μέσον που υπάρχει για τον λαό γι' αυτό πραγματικά παρακαλώ όλα μα ολα τα site να κοινοιτοποιηθούν με ένα σκοπό να προτρέψουν τον λαό να κατέβει στους δρόμους.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση