GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Τσακωμός μεταξύ λύκων η αντιπαράθεση ΔΝΤ - Ε.Ε.

«Τσακωμό μεταξύ λύκων για το μοίρασμα της λείας από το σφαγιασμό του λαού» χαρακτηρίζει ο Περισσός την αντιπαράθεση μεταξύ ΔΝΤ και Ε...


«Τσακωμό μεταξύ λύκων για το μοίρασμα της λείας από το σφαγιασμό του λαού» χαρακτηρίζει ο Περισσός την αντιπαράθεση μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε. με αφορμή την έκθεση του Ταμείου για το ελληνικό πρόγραμμα.

Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα το Κομμουνιστικό Κόμμα, η διένεξη ΔΝΤ και Ε.Ε. «εκφράζει αντιθέσεις μεταξύ τμημάτων του κεφαλαίου και ιμπεριαλιστικών κέντρων για το πώς θα επιμεριστούν τα κέρδη και οι ζημιές από την κρίση, όπως επίσης και από ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, το οποίο - όπως και το προηγούμενο – θα φορτώσουν στις πλάτες του λαού».

Την ίδια στιγμή, προσθέτει το ΚΚΕ, «τόσο η Ε.Ε., όσο και το ΔΝΤ με κάθε ευκαιρία τονίζουν ότι η αντιλαϊκή πολιτική πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί».

Καλεί τέλος τον λαό «να απορρίψει τις συνταγές του ΔΝΤ και της Ε.Ε., αλλά και τα κόμματα που του προτείνουν να επιλέξει με ποια συνταγή θα χρεοκοπήσει».

1 σχόλιο

  1. 1) Αναπτύξη γιοκ ! Ύφεση 5,6% αντί 5,3% και το επόμενο τρίμηνο θα συνεχιστεί. Χωρίς δώρα Πάσχα και επίδομα αδείας, η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ δίνει τη χαριστική βολή στην οικονομία.

    2) Ποιο χρήμα ; Όλες οι οικονομίες πηγαίνουν σε δόσεις για την εφορία, στα χαράτσια της ΔΕΗ. Και τώρα χαράτσι για το 2013, 3 φόροι στα ακίνητα, και από το 2014 αγγούρι στα ακίνητα, οικόπεδα, αγροτεμάχια. Έτσι θα αναγκαστούν όλοι σχεδόν οι Έλληνες να ξεπουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους στους επιτήδειους !

    3) Η Τρόικα απέτυχε, το ΔΝΤ ομολόγησε, αλλά ο καϋμός τους συνεχίζεται. Φόροι και άρση των πλειστηριασμών και απολύσεις. Μέχρι να εξαθλιωθεί το 90% των Ελλήνων. Όσο η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ λαμβάνουν στα γκάλοπ, έστω αυτά τα εικονικά ποσοστά, τόσο το αγγούρι σε φόρους και χαράτσια θα είναι μεγάλο.

    4) Συντάξεις ; Μείωση κατά 30% από το 2015. Εφάπαξ ; Άγνωστο για όσους βγουν από το 2014 και μετά. Οι συνταξιούχοι, πια, μαζί με τα συμπληρώματα της σύνταξης λαμβάνουν μεγαλύτερο ποσό από τους εργαζόμενους ! Εκεί κατάντησαν την ελληνική οικονομία η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ!

    5) Έγινε η επιστράτευση των καθηγητών και οι Πανελλαδικές. Και τώρα ; Το 50% κάτω από τη βάση, όσοι μπουν θα είναι σίγουρα άνεργοι ή μετανάστες, όπως και οι τωρινοί φοιτητές και οι γονείς θα κλαίνε και οδύρονται. ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ δεν θέλατε ; Πάρτε να έχετε ! Τα νέα παιδιά δεν τα σκέφτεστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση