GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: ''Σύντομο ανέκδοτο τα περί κυβέρνησης τετραετίας''

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα αντέξει για πολύ καιρό ακόμα, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπ...


Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα αντέξει για πολύ καιρό ακόμα, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 επανέλαβε ότι το αίτημα για εκλογές «παραμένει στο τραπέζι».
«Δεν θα αντέξει πολύ η κυβέρνηση Σαμαρά. Το αίτημά μας για εκλογές έχει διατυπωθεί και παραμένει στο τραπέζι. Όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τις εκλογές», τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος προσέθεσε: «Ακόμα και αν βάλουν ένα τσιρότο, για να κολλήσουν ένα γυαλί που όλοι ομολογούν, και οι τρεις εταίροι, ότι έχει ραγίσει, δεν θα αντέξει για πολλούς μήνες. Όποιος ισχυρίζεται ότι αυτή η κυβέρνηση ή έστω αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία με άλλο σχήμα είναι κυβέρνηση τετραετίας, λέει ένα πολύ σύντομο ανέκδοτο».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην αναζήτηση πολιτικών και κοινωνικών συμμαχιών ενώ παράλληλα υποστήριξε: «Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, πολύ πιο έντιμοι και πολύ πιο ικανοί από αυτούς που μας κυβερνούν. Ακόμα και αν ο λαός μας δώσει αυτοδυναμία, που συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολος στόχος, θα επιδιώξουμε πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο

  1. Ειναι κρίμα ενα κόμμα , οποιοδήποτε, που ειναι αντιπολίτευση να παρακαλάει να πέσει και να αποτύχει η κυβέρνηση , οποιαδήποτε κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση