GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: "Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα.."

Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα. Στο άκουσμα των σχετικών απειλών και των ψευδο παλληκαρισμών, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και ...

Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα. Στο άκουσμα των σχετικών απειλών και των ψευδο παλληκαρισμών, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της πραγματικής οικονομιας αγανακτούν. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό ή συνδέονται με αυτόν σε όλη την Ελλάδα. Πέρυσι, από τις εμμονές πολιτικών παραγόντων, κυρίως της ΝΔ, η χώρα μπήκε σε πολύμηνη πολιτική αστάθεια που μας κόστισε πολύ. Τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει και πάλι σε περιπέτειες, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τους εγωισμούς τους, κάποιοι άλλοι το κόστος αποτυχημένων κεντρικών στρατηγικών τους επιλογών και κάποιοι τρίτοι επιμένουν να είναι «και με τον αστυφύλακα και με τον αγροφύλακα», αγνοώντας ότι η συγκυρία δεν προσφέρεται για τέτοιες πολυτέλειες. Οι κακομαθημένοι της Μεταπολίτευσης κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Βάζουν πρώτα τα κόμματά τους και μετά τους πολίτες, την ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον της ανεργίας και της ύφεσης. Ελπίζουμε όλοι αυτοί να καταλάβουν, ότι το συμφέρον της χώρας είναι υπεράνω των προσωπικών τους μικροκομματικών συμφερόντων και στη σύσκεψη της Δευτέρας να βρεθεί μια λύση, που δεν θα βάλει τη χώρα σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

4 σχόλια

  1. ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσενα λοβερδο μπορει να σε καταστρεψουν οι εκλογες τον λαο οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 84 ΑΠΟ ΤΙΣ 87 ΕΛΜΕ
    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    2013 2011 διαφορά
    ΣΥΝΕΚ 117 77 +40

    ΔΑΚΕ 100 118 -18

    ΠΑΜΕ 66 55 +11

    ΠΑΡΕΜΒ 64 45 +19

    ΠΑΣΚ 39 101 -62

    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 +2

    ΛΟΙΠΑ 33 15 +18

    ΣΥΝΟΛΟ 421 411 +10

    Συμπεράσματα από τις εκλογές των καθηγητών που αντιστοιχούν σε 500.000 ψήφους στο εκλογικό σώμα.
    Μεγάλη μείωση της ΔΑΚΕ, παρόλο που ως κυβερνητική παράταξη λαμβάνει ψήφους από στελέχη και ανθρώπους που επιθυμούν κάποια απόσταση, μετάθεση κλπ. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφέτια θα είχε τη τύχη της ΠΑΣΚ.
    Η ΠΑΣΚ, ως παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε δύο χρόνια, σχεδόν εξαφανίζεται, πέφτοντας στη 5η θέση. Τα στελέχη της πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοδιάλυσης.Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ μόλις και μετά βίας έχει 2 αντιπροσώπους, ενδεικτικό της ανύπαρκτης εκλογικής της επιρροής και της σαφούς μείωσης των ποσοστών της. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει σαφώς μειωμένη εκλογική επιρροή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα παλέψουν για την είσοδο τους στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι την ΔΑΚΕ την ψήφισαν και καθηγητές που, πιθανόν, στις κάλπες να ψηφίσουν άλλα δεξιά κόμματα, όπως Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου-Δημαρά- Μαριά και των συμμάχων του ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια την κατεστραμμένη ;
    Άσε ! Μπουχτίσαμε από σωτήρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση