GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Έντονη δυσφορία Αρίντς για τη «γυναίκα με το μπικίνι»

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς εξέφρασε τη Δευτέρα τη δυσφορία του για τη διαδηλώτρια που χόρεψε με μπικίνι...

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς εξέφρασε τη Δευτέρα τη δυσφορία του για τη διαδηλώτρια που χόρεψε με μπικίνι για να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβέρνησης στην πλατεία Ταξίμ, λέγοντας ότι «δύσκολα μπόρεσε να συγκρατήσει» τον εαυτό του από το να πει ορισμένα πράγματα. Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο Αρίντς την επέκρινε για την αντίληψή της ότι το «γυμνό είναι ελευθερία.»

«Έχουμε παρεξηγήσει την έννοια της ελευθερίας τόσο πολύ που νομίζουμε ότι καθένας μπορεί να τριγυρίζει γυμνός στους δρόμους. Όπως στην Ταξίμ, πρόσφατα, όταν μια γυναίκα, και να με συγχωρείτε που το λεω αυτό, έβγαλε όλα τα ρούχα της, και άρχισε να χορεύει με τα εσώρουχά της. Υποτίθεται ότι ήρθε από την Ελβετία, και υποτίθεται ότι έφερε την ελευθερία στην Τουρκία. Μετά βίας μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου από το να πει κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρίντς.

Ο τούρκος αντιπρόεδρος επέκρινε την αντίληψη ότι το γυμνό είναι μια μορφή ελευθερίας, λέγοντας πάντως ότι: «είναι αδύνατο να κάνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από απλά να τους λέμε ότι αυτό είναι λάθος. Δεν πρέπει να το ενθαρρύνουμε».
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση