GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί ήρωες

Για αμηχανία του πρωθυπουργού να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του σχολιάζει, μεταξύ άλλων η Κουμο...


Για αμηχανία του πρωθυπουργού να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του σχολιάζει, μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου. Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες» αναφέρει στο σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού.
 Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει ως εξής:
 «Είναι εμφανής η αμηχανία του Πρωθυπουργού του μαύρου, να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει εκ νέου ένα success story. Δεν πείθει κανέναν ωστόσο, όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια. Αυτό που είναι προκλητικό όμως, είναι ότι την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες. Η δε αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος είναι ανέξοδη, καθώς τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες».

4 σχόλια

  1. άγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτοκτονήσουμε ομαδικά

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΙΞΙΑ... ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ. ΕΔΩ; ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    Στο μεταξύ στη δικομματική φαγώνονται γιατί ο Βορίδης είπε κάτι σωστό για τις μεγάλες ευθύνες της οικογένειας Παπανδρέου για τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Είναι γνωστό ότι πριν το 1981 η Ελλάδα είχε καλύτερη οικονομία, ενώ μετά φαγώθηκαν οι επιδοτήσεις της ΕΕ, τεράστιες μίζες πέρασαν στα χέρια διαπλεκομένων και κομματόσκυλων, κυρίως του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, λεηλατήθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι παίρνουν τα .... του " καράμπελα", φαγώθηκαν τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο και στα Ολυμπιακά έργα επί Σημίτη, βολεύτηκαν τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε δημόσιες θέσεις και ρήμαξαν το δημόσιο με τις υψηλές απολαβές και τώρα, εδώ και 3 χρόνια, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λεηλατούν εισοδήματα, και θα φάνε και τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα και τις αποταμιεύσεις- καταθέσεις των Ελλήνων. Δυστυχώς, υπάρχει ένα 30% κολλημένων με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ξεγελιέται από τα φληναφήματα και τα όμορφα λόγια τους ακόμα, ενώ η χώρα οδηγείται σε καταστροφή μετά τις γερμανικές εκλογές και σε ανεργία, πτώχευση του 90% των Ελλήνων, ενώ ένα 10% συνεχίζει να τρώει, να πίνει και να κλέβει, συσσωρεύοντας αμύθητα ποσά σε τραπεζικές θυρίδες και στο εξωτερικό, ενώ μαυραγορίτες ληστεύουν τον χρυσό και τα κοσμήματα των Ελλήνων, με ευθύνη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ! Έχουν μεγάλο θράσος, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να σκυλεύουν πάνω στα ερείπια που άφησε η πολιτική τους, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και της οικογένειας Παπανδρέου καθώς και των άλλων μεγαλοστελεχών που εφηύραν και τα επάρατα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές, αλλά και της ΝΔ. Έρχεται η τιμωρία τους στις κάλπες. Τέρμα, αρκετά μας εξαπάτησαν. Θα φάνε μαύρο που θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνάτε ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ..

    Σας στήνουν παγίδες και κοιμάστε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΚΕΊ..Οι δηλώσεις Βοριδης ήταν σχεδιασμένες να σωθεί ο ΧΟΝΤΡΟΣΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ....να μην χάσουν της καρέκλες τους ΞΥΠΝΆΤΕ ΓΑΜΏ την μαλάκια σας ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΑΝΤΕ ..ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΣ ,ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ Η ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ 0,09460....ΔΗΛΑΔΉ Η 800 ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΚΆΝΟΥΝ 75.68 ευρω ΜΑΛΑΚΕΣ ..και ξέρετε πόσο πληρώνεται;;; εεεε μεσώ εκβιασμού ΞΈΡΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!! 400-500- ΕΥΡΩ ΚΟΠΑΝΟΙ....ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΑΣ ...ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.......ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ...ΛΟΙΠΟΝ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ... Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ...ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

    Η ΟΠΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σαπιοκάραβο βουλιάζει...

    Όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια βγαίνουν από τις τρύπες τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να σωθούν· έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται και τα τρωκτικά που φωλιάζουν χρόνια τώρα στο σαπιοκάραβο της δημοκρατίας τους.

    Οι τζάμπα μάγκες της Χρυσής Αυγής δεν έπεσαν από τον συννεφιασμένο ουρανό της καπιταλιστικής κρίσης, υπήρχαν πάντοτε δίπλα μας, πίσω μας, γύρω μας.

    Είναι αυτοί που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποκαλούν «μέσο πολίτη» και οι απατεώνες πολιτικάντηδες «κοινή γνώμη».

    Πρόκειται για τα ανθρωπάκια που στηνόντουσαν στις ουρές έξω από πολιτικά γραφεία κι έγλυφαν για μια θέση στο βόθρο των κρατικών υπηρεσιών ή έστω μια αργομισθία στο δημόσιο.

    Είναι ο ρουφιάνος συνάδελφος στη δουλειά, ο απεργοσπάστης και ο άνθρωπος του αφεντικού.

    Ο φασισμός στην πραγματικότητα δεν εξέλειπε ποτέ από αυτό τον τόπο.

    Τα παιδιά και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών παρέμεναν κρυμμένα στις τρύπες των θεσμικών κομμάτων και περίμεναν την ώρα που θα συνεχίσουν το έργο των δοσίλογων
    προγόνων τους.


    Αυτή η ώρα είναι η πιο κατάλληλη για να δράσει όλος αυτός ο εσμός των εχθρών του ανθρώπινου γένους

    Ο εσωτερικός εχθρός είναι ο μετανάστης, ο αντιεξουσιαστής, ο τρομοκράτης που απειλεί το σύστημα, ο εργάτης που δεν υποτάσσεται, όποιος γενικά αντιστέκεται.

    Ο εφιάλτης της ανεργίας χρησιμοποιήθηκε για να αφανιστεί και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς του περίφημου μέσου πολίτη.

    «Τις δουλειές τις παίρνουν οι ξένοι, τις φάμπρικες και τις επιχειρήσεις τις κλείνουν οι απεργοί, για την κακοδαιμονία της αγοράς φταίνε οι διαδηλωτές».

    Οι τηλεορασόπληκτοι ψηφοφόροι-νοικοκυραίοι, έτοιμοι ήδη από καιρό, κατάπιαν τη φόλα.

    Κάπως έτσι η σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου εμπλουτίστηκε με εκπροσώπους της Χ.Α...= Αδωνης =Βοριδησ= Καρατζαφερησ=Πλευρης Βενιζελος=Ντινοπουλος= Βαρβιτσιώτης=Κρανιδιωτης Πρετεντερης= Σπινος=ΚαψηΔΕΣ= Κωνστας=ΜΕΚΑ=ΣΚΑΙ= = = = = ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΈΝΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση