GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση των τριών αρχηγών για την ΕΡΤ...

Το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το "Βήμα της Κυρ...

Το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το "Βήμα της Κυριακής".
Η συνάντηση έγινε την περασμένη Κυριακή, στο πατρικό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, άκουσαν τον πρωθυπουργό να τους αναλύει την απόφασή του για να μπει "λουκέτο" στην ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στη συνάντηση επικράτησε μεγάλη ένταση.
Ο κ. Σαμαράς είπε στους κυβερνητικούς του εταίρους, ότι βάσει μυστικών δημοσκοπήσεων οι πολίτες ήταν θετικοί στο να κλείσει η ΕΡΤ. Επίσης τους ανέφερε τις πιέσεις για 2.000 απολύσεις από το δημόσιο, κάτι που μπορούσε να αποφευχθεί μέσω του "λουκέτου" στην ΕΡΤ.
Ο πρωθυπουργός είπε στους κκ Βενιζέλο και Κουβέλη ότι το κλείσιμο θα γινόταν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για να μη τους φέρει σε δύσκολη θέση, αφού δεν θα χρειαζόταν να ψηφίσουν. Και αυτό διότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει ψηφιστεί το σχέδιο νόμου για τη νέα ΕΡΤ και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν θα ισχύει.
"Δηλαδή μας ζητάς να κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους;" φέρεται να του είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ οργισμένος ήταν και ο Φώτης Κουβέλης.
"Οποία επιμέλεια! Τα έχετε ετοιμάσει όλα χωρίς καν να έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Εμείς αυτό δεν θα το στηρίξουμε" φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ξεκαθάρισαν στον πρωθυπουργό ότι είναι αντίθετοι στο να κλείσει η ΕΡΤ.

3 σχόλια

  1. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο γνωστός βλαξ κουτοπόνηρος υπουργός είχε κάνει σωστά τη δουλειά του δεν θα χρειαζόταν να κλείσει η ΕΡΤ. Ε λοιπόν μήπως ήρθε η ώρα να τον "κλείσετε" κι αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση