GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδοχείο για… τολμηρούς – Πληρώνεις για να ζήσεις όπως οι φυλακισμένοι [εικόνες & βίντεο]

Τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν όπως οι φυλακισμένοι έχουν οι επισκέπτες της φυλακής Καρόστα στη Λετονία, που χρησιμοποιήθηκε ως κέν...

Τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν όπως οι φυλακισμένοι έχουν οι επισκέπτες της φυλακής Καρόστα στη Λετονία, που χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο κράτησης Ναζί αλλά και ως κέντρο κράτησης αντιφρονούντων του κομμουνιστικού καθεστώτος για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα. Οι επισκέπτες του δημοφιλούς τουριστικού θέρετρου, όπως διαβάζουμε στο Dinfo.gr, μπορούν να περιηγηθούν στην παλιά φυλακή, να επισκεφθούν το μουσείο της φυλακής αλλά και να κάνουν κράτηση για διαμονή σε κάποιο από τα κελιά της.
Οι επισκέπτες της Καρόστα πληρώνουν και υπογράφουν για να ζήσουν σαν πραγματικοί φυλακισμένοι. Το χαρτί που καλούνται να υπογράψουν αναφέρει ότι θα αντιμετωπίζονται όπως οι πραγματικοί κρατούμενοι από το εκπαιδευμένο προσωπικό, πράγμα το οποίο δέχονται και για αυτό δεν πρόκειται να κάνουν παράπονα.
Οι… ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο-φυλακή είναι ύπνος σε ένα παλιό – βρώμικο στρώμα, φαγητό στο δίσκο που περνάει ίσα ίσα από το παραθυράκι της κλειδωμένης σιδερένιας πόρτας, άσχημη αντιμετώπιση από τους φύλακες που περιλαμβάνει κατάχρηση άσχημων εκφράσεων και άλλα πολλά. Όποιος επισκέπτης δεν συμμορφώνεται με τον αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς τιμωρείται με δύσκολες σωματικές ασκήσεις αλλά και εργασίες καθαριότητας γύρω από τη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση