GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.   "Μόνο που τα τελευταία δύο χρόνια οι ίδιιοι οι εργαζόμενοι εκεί την απαξίωσαν κρατώντας την κελιστή περ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.  

"Μόνο που τα τελευταία δύο χρόνια οι ίδιιοι οι εργαζόμενοι εκεί την απαξίωσαν κρατώντας την κελιστή περίπου τις μισές ημέρες του μήνα. Αν όλοι υτοί που κόπτονται σήμερα για την διατήρησή της στην ζωή την παρακολουθούσαν, δεν θα είχε η ΕΡΤ τις τραγικές της ακροαματικότητες και την σημερινή άθλια οικονομική της κατάστση".

4 σχόλια

  1. Συμφωνώ κ. Αδριανόπουλε ότι κάτι έπρεπε να γίνει με την ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές της, με την ανοχή των εκάστοτε διοικούντων, το είχαν παρακάνει.
    Όμως με εξοργίζει το γεγονός ότι με αυτοκρατορικό τρόπο η Κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ αφήνοντας στην πείνα χιλιάδες οικογένειες χαμηλόμισθων εργαζομένων.
    Με εξοργίζει επίσης ότι ο τρόπος αυτός θυμίζει την εποχή της χούντας που ακούγαμε Ντόυτσεβέλλε για να μάθουμε τι γίνεται στη Χώρα μας.
    Και επίσης ότι με την απεργία της ΕΣΗΕΑ ( τη διαβάζω ως αβάντα στην Κυβέρνηση) μένουμε στο σκοτάδι προσπαθώντας να ενημερωθούμε από όπου μπορούμε.
    Σημειώστε ότι τα νησιά μας θα έχουν πλήρη ενημέρωση από τα τουρκικά κανάλια!
    Θέλω ως παρηγορία να αναφέρω δύο χαρακτηριστικές και επίκαιρες παροιμίες για όποιον καταλαβαίνει:
    «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» και
    «Λαγός την φτέρην έσειε, κακό της κεφαλής του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ.ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΨΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο άθλιος μπορεί να γίνει κάποιος για λίγη δημοσιότητα !! Η ΕΡΤ ήταν κλειστή τα Σ/Κ γιατί η διοίκηση που είχε ορίσει ο κος Σαμαράς δεν τα πλήρωνε . Αυτή είναι η ΑΛΉΘΕΙΑ κύριε. Και για πες και σε αυτούς που δεν σε ξέρουν μια επαγγελματική σου επιτυχία !!! και μετά το άλλο με τον Τοτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ. ρΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΟΩΡΓΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ. Η ΔΕΠΑ ΑΠΟΤΥΧΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΖΠΡΟΜ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ? ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΓΚΑ? ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση