GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλεσμένος σε συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης ο Κασουλίδης

Πρόσκληση προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη απηύθυναν από κοινού οι Υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Ισπανίας, π...


Πρόσκληση προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη απηύθυναν από κοινού οι Υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Ισπανίας, προκειμένου να παρευρεθεί την Τετάρτη στην Ισπανία σε  συζήτηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον της Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, την πρόσκληση διαβίβασαν οι Πρέσβειρες της Γερμανίας και της Ισπανίας Gabriela Guellil και Ana Salomon αντίστοιχα, εκ μέρους του Γερμανού ΥΠΕΞ Guido Westerwelle και του Υπουργού Εξωτερικών της Ισπανίας José Manuel García-Margallo y Marfíl σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι με τον Υπουργό Εξωτερικών στη Λευκωσία.
Στη συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στη Μαγιόρκα, θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το χώρο της πολιτικής, τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία των πολιτών.
Τα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι η τρέχουσες εξελίξεις στην ΕΕ, το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η Ενωση και το πώς μπορεί το ευρώ να σταθεροποιηθεί σε διαρκή βάση προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη και η απασχόληση στην ευρωζώνη αλλά και στην ΕΕ στο σύνολό της.
Επίσης, θα συζητηθεί το πώς μπορεί να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κοινό ευρωπαϊκό όραμα και να ενισχυθεί η δημοκρατική νομιμότητα της ευρωπαϊκής δράσης.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση