GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία

Η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον τουρκικό λαό, στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές της πλατεία...


Η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον τουρκικό λαό, στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ και όλης της Τουρκίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
 Η διαμαρτυρία που ξεκίνησε με αφορμή το πάρκο Γκεζί έχει εξελιχτεί σε μια εξέγερση για τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, την αξιοπρέπεια.
Η πολιτική Ερντογάν αποτελεί δείγμα του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού της “ανάπτυξης” και της “ανταγωνιστικότητας” που παρουσιάζεται και στις χώρες του νότου ως παράδειγμα προς μίμηση. Του νεοφιλελευθερισμού που εξαθλιώνει τους λαούς και καταργεί τις δημοκρατικές ελευθερίες» επισημαίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
 Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Όπλο της τουρκικής κυβέρνησης είναι η κρατική καταστολή και η σιωπή των εγχώριων media, σύμμαχος των διαδηλωτών, όμως, είναι ένα διεθνές κίνημα αλληλεγγύης, που περνά τα όρια της Ευρώπης. Αυτό το κίνημα πρέπει να δυναμώσουμε και στη χώρα μας και να στηρίξουμε πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τη δύναμη των λαών απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και τους εκπροσώπους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση