GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Την πρόοδο και τις δεξιότητες τους στο τζούντο επέδειξαν οι μικροί αθλητές στους αγώνες που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρου...

Την πρόοδο και τις δεξιότητες τους στο τζούντο επέδειξαν οι μικροί αθλητές στους αγώνες που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής χρονιάς.
Στο άθλημα του τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίστηκαν τα 60 παιδιά, Δημοτικού και Γυμνασίου, που συμμετέχουν στα προγράμματα τζούντο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο των γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος με τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς. Τις προσπάθειες των παιδιών, ανάμεσα στους γονείς και συγγενείς, χειροκρότησε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Πέππας, που τα συνεχάρη και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Λίγο πριν την έναρξη των επιδείξεων, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, συγχαίροντας τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, ενώ τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου.

Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, κριτή Νίκου Χεκήμογλου, και του προπονητή τους Άρη Γεωργακίλα.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής στους αγώνες τόσο από το Δήμο Αμαρουσίου όσο και από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών Δημήτρης Σμυρνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση