GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πρέπει να γίνει καμία κατάσχεση σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία»

«Δεν πρέπει να γίνει καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία ιδιαίτερα σε μακροχρόνια άνεργους», τόνισε... ...

«Δεν πρέπει να γίνει καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία ιδιαίτερα σε μακροχρόνια άνεργους», τόνισε... ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή δημοσίευμα.

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια, όπως αυτή που προβάλει σήμερα το πρωτοσέλιδο του ‘Ριζοσπάστη’, για τον άνεργο μεταλλεργάτη που πήγαν να του κάνουν κατάσχεση επειδή είχε κάποια παλιά χρέη στην εφορία, από μια κλήση Τροχαίας για 30 – 40 ευρώ. Κάποια μικροποσά δηλαδή τα οποία τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανεργίας που είχε ο συγκεκριμένος, δεν μπορούσε να τα αποπληρώσει και συσσωρεύτηκαν με αποτέλεσμα αυτή την εξέλιξη», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Υπενθύμισε ακόμη ότι το ΚΚΕ είχε καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή, την οποία όμως, όπως είπε, τα άλλα κόμματα δεν ψήφισαν.

«Θα πρέπει εδώ και τώρα να μην υπάρξει καμία κατάσχεση, να ανακληθεί αυτή η απόφαση. Τα εργατικά σωματεία πρέπει να σημάνουν συναγερμό. Κανείς μόνος του στην κρίση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση