GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι σε άλλα μέτρα θα πουν Σαμαράς και Βενιζέλος

Τους στενούς του συνεργάτες ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, σχετικά με  τις προτεραι...


Τους στενούς του συνεργάτες ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, σχετικά με  τις προτεραιότητες του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Η συμμετοχή του κ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει "κλείσει", με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.

Μέλημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποτελεί η σύσταση της ομάδας διαπραγμάτευσης και γι' αυτό είναι αποφασισμένος να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους στο εξωτερικό.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος βρίσκονται σε συνεχή επαφή και, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους συνεργάτες του, θα συναντηθεί σήμερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 18:30, ενώ δεν είναι σίγουρο εάν θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας ο ανασχηματισμός.

Η επαναθεμελίωση της προγραμματικής συμφωνίας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και η επικαιροποίησή της θα αποτυπωθεί, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, με σαφή τρόπο.

Οι δύο αρχηγοί έχουν συμφωνήσει να επικεντρωθούν στα παρακάτω σημεία:
- όχι άλλα μέτρα, δημοσιονομικό πλαίσιο, σχέση με εταίρους, βιωσιμότητα χρέους
- υγεία, ΕΟΠΥΥ
- φορολογική μεταρρύθμιση, ενιαίος φόρος ακινήτων, εθνικό φορολογικό σύστημα
- αποκρατικοποιήσεις, ιδιωτικοποιήσεις
- ανεργία, ασφαλιστικό
- αναθεώρηση Συντάγματος, πολιτικό σύστημα

Στη σύσκεψη μετείχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυρίες Φώφη Γεννηματά και Εύη Χριστοφιλοπούλου καθώς και οι κύριοι: Πάρις Κουκουλόπουλος, Χρήστος Πρωτόπαππας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Δημήτρης Καρύδης και Γιάννης Μανιάτης.
newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση