GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Ανοιχτοί σε περαιτέρω ελαφρύνσεις του ελληνικού προγράμματος οι Χριστιανοδημοκράτες

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο περαιτέρω ελαφρύνσεων σε ό,τι αφορά τους όρους του ελληνικού πακέτου στήριξης ο αντιπρόεδρος της Κοινοβ...


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο περαιτέρω ελαφρύνσεων σε ό,τι αφορά τους όρους του ελληνικού πακέτου στήριξης ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), κ. Μίχαελ Μάιστερ, αποκλείοντας, ωστόσο, την πιθανότητα νέας αναδιάρθρωσης του χρέους.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, ο κ. Μάιστερ επισημαίνει ότι «υπάρχουν ήδη κάποια μέτρα χαλάρωσης του δεύτερου προγράμματος της Ελλάδας», σε σχέση με την διάρκεια, το ύψος του επιτοκίου και την υποχρέωση αποπληρωμής των τόκων. «Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να εξεταστεί και το κατά πόσο και άλλες παράμετροι θα μπορούσαν να τύχουν προσαρμογής», δηλώνει ο Γερμανός βουλευτής, αλλά διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται σε νέα αναδιάρθρωση.
Οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης θα αναλύσουν το ελληνικό πρόγραμμα και μετά θα αποφασίσουν αν είναι απαραίτητο να ελαφρύνουν τους όρους του δανείου, ένα ζήτημα που κατά τον κ. Μάιστερ «δεν είναι θέμα αρχής», όπως η εκ νέου αναδιάρθρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση