GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H τακτική επιχορήγηση των Δήμων για τον Ιούνιο

Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπέγραψε την απόφαση για την οικονομική ενίσχυση των δήμων στο πλαίσιο της μηνιαίας...


Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπέγραψε την απόφαση για την οικονομική ενίσχυση των δήμων στο πλαίσιο της μηνιαίας τακτικής επιχορήγησης που λαμβάνουν από τους ΚΑΠ, τη ΣΑΤΑ και τους παρακρατηθέντες πόρους, ύψους 143.000.000 ευρώ.
Στην απόφαση κατανομής των παρακρατηθέντων πόρων των Δήμων της χώρας για το μήνα Ιούνιο, ύψους 17.822.916,67 ευρώ, γίνεται η παρακράτηση υπέρ του προγράμματος ΑΚΣΙΑ ύψους 6.890.826,38 ευρώ όπως ορίζει ο ν.4147/2013.
Η παρακράτηση στο εξής γίνεται σε 43 ισόποσες δόσεις ενώ στους Δήμους των οποίων οι παρακρατηθέντες πόροι είναι περισσότεροι από την ειδική επιχορήγηση εξόφλησης των ληξιπροθέσμων οφειλών προς τρίτους, θα τους αποδίδεται κανονικά κάθε μήνα η διαφορά.

Να σημειωθεί ότι δε θα γίνεται παρακράτηση ως προς την ειδική επιχορήγηση που θα λάβουν τα Νομικά Πρόσωπα που μετέχουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση