GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ναι, θέλω να αποκτήσω ένα παιδί»

Για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον έρωτα που ζει με την Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε ο Αντώνης Ρέμος ...


Για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον έρωτα που ζει με την Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στο δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και το «Down Town Κύπρου». Ο τραγουδιστής με αφορμή το νέο του cd με τίτλο «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» ξεκαθάρισε ότι λειτουργεί με το συναίσθημα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα με πηγαίνει η καρδιά μου, πάντα την ακούω-ακούω αυτά που θέλει και ζητάει και, ακολουθώντας την, νιώθω πιο ευτυχισμένος, πιο πλήρης. Ποτέ δεν με έχει προδώσει, πάντα μου δείχνει το σωστό δρόμο».
Όσο για το αν έχει κλάψει στη ζωή του είπε: «Δεν έχω κλάψει πολλές φορές στην ζωή μου, έχω πονέσει περισσότερες από ό,τι έχω κλάψει. Δεν είναι μια διαδικασία που μου ταιριάζει το κλάμα. Αναγνωρίζω ότι βοηθάει στην εκτόνωση, αλλά δεν μου βγαίνει εύκολα». Όσο για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Ο πατέρας μου ήταν σιδεράς, δούλευε σε οικοδομές, και η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια σε νοσοκομείο. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια και έτσι, όταν χώρισαν οι γονείς μας, έπρεπε να ξεπληρώνω εγώ ο ίδιος τις δόσεις για το σπίτι μας στον Λαγκαδά. Μέχρι τα 18 μου χρόνια, δούλευα και πλήρωνα για το σπίτι μας. Ανέκαθεν ήμουν φτωχό παιδί και όπως είναι φυσικό, έπρεπε να δουλέψω για να τα βγάλουμε πέρα».
 Τέλος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Υβόννη και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Η Υβόννη είναι μοναδικός άνθρωπος, υπέροχος χαρακτήρας και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη μητέρα». Και συνέχισε: «Τώρα τελευταία, που οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν πια παιδιά, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά. Ναι, θέλω να αποκτήσω ένα παιδί, αυτή είναι προτεραιότητα, ο γάμος πάλι όχι- θα έρθει συνεκδοχικά, αλλά δεν είναι ο στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση