GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα πέντε Αλβανών άδειαζε δωμάτια τουριστών στη Σαντορίνη

Οι Αλβανοί δράστες είχαν κλέψει τον Ιούνιο του 2012 μια μοτοσικλέτα που βρήκαν σταθμευμένη στην επαρχιακή οδό Πύργου- Μεγαλοχωρίου, ...


Οι Αλβανοί δράστες είχαν κλέψει τον Ιούνιο του 2012 μια μοτοσικλέτα που βρήκαν σταθμευμένη στην επαρχιακή οδό Πύργου- Μεγαλοχωρίου, ενώ στις 18 και τις 26 Μαΐου φέτος έκλεψαν άλλες τρεις, δυο από τις περιοχές ...

Φηροστεφάνι και Ημεροβίγλι και μια από την περιοχή του Εμπορείου.

Τουλάχιστον δέκα κλοπές έχουν «χρεώσει» οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας σε μια οργανωμένη σπείρα πέντε Αλβανών, οι οποίοι ρήμαζαν εδώ και 14 μήνες τα δωμάτια ξενοδοχείων της Σαντορίνης όπου είχαν καταλύσει τουρίστες, ενώ παράλληλα έκλεβαν και μοτοσικλέτες από όλο το νησί.

Οι κλοπές είχαν ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2012, όταν η σπείρα διέρρηξε τα δωμάτια μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο Μεγαλοχώρι.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, οι δράστες «επισκέφθηκαν» ξανά το ίδιο ξενοδοχείο.

Συνολικά, έκλεψαν από τα δωμάτια τρεις τηλεοράσεις. Δυο φορές είχαν «χτυπήσει» και μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην ίδια περιοχή.

Στις 16 και 22 Μαΐου έκλεψαν χρήματα, τιμαλφή, διάφορα αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές από τα δωμάτια όπου διέμεναν αλλοδαποί τουρίστες.

Αλλά και στις 24 Μαΐου και στις 4 Ιουνίου, αποπειράθηκαν να τρυπώσουν σε διαφορετικά ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μεγαλοχώρι, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αλβανοί δράστες είχαν κλέψει τον Ιούνιο του 2012 μια μοτοσικλέτα που βρήκαν σταθμευμένη στην επαρχιακή οδό Πύργου- Μεγαλοχωρίου, ενώ στις 18 και τις 26 Μαΐου φέτος έκλεψαν άλλες τρεις, δυο από τις περιοχές Φηροστεφάνι και Ημεροβίγλι και μια από την περιοχή του Εμπορείου.

Όλες βρέθηκαν μαζί με αρκετά διαρρηκτικά εργαλεία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, όπως και τα κλοπιμαία από τις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.

Τέσσερις από τους Αλβανούς δράστες ηλικίας 24 ως 26 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και, όταν διαπιστώθηκε ότι δυο από αυτούς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, κινήθηκε η διαδικασία απέλασής τους.

Για τους άλλους δυο και έναν ακόμη που τα στοιχεία του ερευνώνται, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα συνεχίζει την έρευνα για να εξιχνιάσει τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές.

attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση