GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεατρικές Παραστάσεις...

Αυριο το απογευμα,θα δοθει μια ακομα θετρινιστικη παρασταση στο Μαξιμου,με πρωταγωνιστες τον Κοκκορα (Αντωνη) και τις δυο λειρατες κ...


Αυριο το απογευμα,θα δοθει μια ακομα θετρινιστικη παρασταση στο Μαξιμου,με πρωταγωνιστες τον Κοκκορα (Αντωνη) και τις δυο λειρατες κοτουλες (Βαγγελη και φωτη).Θα μπουν κοκκινες γραμμες στο κοτετσι, θα γινουν ναζια αλλα στο τελος θα γινει....του κοκκορα.Τελικα,πρωτα κοροιδευουν τους εαυτους τους και μετα τους αλλους. Διαφψνουν... συμφωνωντας, μεχρι την επομενη διαφωνια.
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ και τα υπολοιπα ειναι ..λογια του αερα.Μπαχαλο στην οικονομια,μπαχαλο στις αποκρατικιοποιησεις, χρημα δεν υπαρχει και αυτοι παιζουν με τον πονο του λαου.
Η ΕΡΤ ειναι προσχημα,αλλωστε ΟΛΟΙ οι Ελληνες θελουν αναδιαρθρωση και νοικοκυρεμα ,οχι μονο στην Ερτ αλλα σε ολους τους σπαταλους οργανισμους ,που συμπτωματικα εποπτευονται απο το κρατος.Οχι ομως με δικτατορικα μεσα..επιστρατευσεις,πραξεις νομοθετικου περιεχομενου,κατεβασμα διακοπτη κ.λ.π.Ετσι ειμαστε η μοναδικη Δημοκρατια στον κοσμο που χρησιμοποει μεθοδους Δικτατοριας!!Ολα ειναι στημενα,και η Πολιτικη πορεια και η θεση της δικαιοσυνης. Γιατι δεν βγηκε προχθες η αποφαση του ΣτΕ,αλλα θα βγει αυριο ΜΙΑ ωρα πριν την συναντηση των αρχηγων;;Απλα για ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!!Θα κρινει παρανομο το κλεισιμο της ΕΡΤ,ολοι θα πουν οτι σεβονται τις δικαστικες αποφασεις και με αλλα λογια να αγαπιομαστε θα ..συνεχισουν το θεαρεστο εργο τους. Το τριο καταστροφη ειναι ντροπη για την Χωρα!!Δεν βλεπω ικανο ΗΓΕΤΗ αλλα κρινω αυτους που ειναι τωρα,ανικανοι,υπαλληλακια,και τελικα Ανθελληνες!!
Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. αφου τα εχουν υπογραψει ολα κουνελλης βενιζελος. τι θεατρα ειναι αυτα ρε? φουστανια φορανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση