GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν το κουνάει ο Σοίμπλε : Είμαι το μέλλον, θέλω να μείνω υπουργός Οικονομικών μετά τις εκλογές

Την επιθυμία του να παραμείνει στη θέση του υπουργού Οικονομικών και μετά τις εκλογές εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τονίζοντας ότι δ...


Την επιθυμία του να παραμείνει στη θέση του υπουργού Οικονομικών και μετά τις εκλογές εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τονίζοντας ότι δεν στοχεύει ούτε σε υψηλότερο ούτε σε διαφορετικό αξίωμα. Σε συνέντευξή του στην «Leipziger Volkszetung» ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας εμφανίζεται ανένδοτος να παραδώσει την καρέκλα σε άλλον.
Δεν θέλω ούτε υψηλότερο ούτε διαφορετικό αξίωμα», τονίζει ο κ. Σόιμπλε και προσθέτει ότι αισθάνεται δυνατός και ασκεί τα καθήκοντά του με ευχαρίστηση. Απορρίπτει δε τον ισχυρισμό ότι τα μέλη της κυβέρνησης έχουν ήδη «αναλωθεί» και αντιτείνει: «Με όλο τον σεβασμό. Είμαστε όλοι το μέλλον. Τι πιστεύετε, πραγματικά; Εγώ και οπωσδήποτε η Ανγκελα Μέρκελ».
Ο κ. Σόιμπλε υποστηρίζει ακόμη ότι έχει την αποδοχή όχι μόνο του κόμματός του αλλά και μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ συμπληρώνει ότι θέλει να παραμείνει συνεργάτης μιας «τρομερά ισχυρής» Καγκελαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση