GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχεδίαζε τη ληστεία κι αναζητούσε για καιρό τους συνεργούς του

Μια ανάγλυφη εικόνα έδωσε στην Ασφάλεια, ο 44χρονος από τη Ν.Αλικαρνασσό για το τί σχεδίαζε και πώς ακριβώς έκανε πράξη... την ιδέα που...

Μια ανάγλυφη εικόνα έδωσε στην Ασφάλεια, ο 44χρονος από τη Ν.Αλικαρνασσό για το τί σχεδίαζε και πώς ακριβώς έκανε πράξη... την ιδέα που του είχε μπει στο μυαλό για να πάρει στα χέρια του το "θησαυρό" που είχαν στο θησαυροφυλάκια τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια. Όπως προέκυψε από την ομολογία του, ο ίδιος ήταν ο "εγκέφαλος" της εγκληματικής πράξης ενώ, μάλιστα, σχεδίασε τις λεπτομέρειες της ληστείας και αναζητούσε για καιρό τους συνεργούς του.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο ίδιος, είχε επισκεφθεί μαζί με το 17χρονο γιο του το σπίτι των ηλικιωμένων, για να πληρωθεί κάποια χρήματα από δουλειά που είχε κάνει για τα δύο αδέρφια, στην περιοχή της Ν/Αλικαρνασσού.

Ο ένας από τα αδέρφια άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, για να πληρώσει το 44χρονο και ήταν τότε που ο άνδρας είδε στιβαγμένα πολλά χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ. Θαμπώθηκε από τα χρήματα και κάπως έτσι σφηνώθηκε στο μυαλό του η ιδέα για το πώς ακριβώς θα βρεθούν στα χέρια του. Αφού το αποφάσισε, άρχισε η αναζήτηση συνεργών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού προκειμένου εκείνοι να αναλάμβαναν "εργολαβικά" την υπόθεση.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, από καταθέσεις 5 ή 6 ατόμων, ο 44χρονος είχε απευθυνθεί και στους ίδιους, ωστόσο εισέπραξε την άρνησή τους.

Ο 44χρονος κατέληξε, τελικά, στον ένα από τους δύο28χρονους, ο οποίος και τον έφερε σε επαφή με έναν Αλβανό κρατούμενο σε φυλακές της Αθήνας. Εκείνος ήταν που του σύστησε στον Αλβανό (ο οποίος αναζητείται) και ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση της ληστείας, μαζί με τα άλλα δύο άτομα. Την επόμενη μέρα της ληστείας όλοι μαζί συναντήθηκαν στην περιοχή του Φόδελε όπου ο Αλβανός έφερε τη "λεία", όμως, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο 44χρονος, όταν άνοιξε τα κουτιά, αντίκρισαν μια μεγάλη έκπληξη ... αντί για δεκάδες χιλιάδες ευρώ αντίκρισε μόλις 750 ευρώ, κάτι που του κίνησε υποψίες ότι ο Αλβανός είχε "τσεπώσει" τα πολά και άφησε ... ψίχουλα για τους υπόλοιπους.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, η αστυνομία διατηρεί επιφυλάξεις, σε σχέση με το αν παρουσιάστηκαν μόνο 750 ευρώ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο, το μεγάλο ποσό που εκλάπη από το σπίτι της Ν.Αλικαρνασσού να έχει κρυφτεί από τους δράστες.

Τη Δευτέρα η "ομάδα των τριών" θα απολογηθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να εμφανιστεί και ο 44χρονος ο οποίος δε συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση