GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Υπ. Πολιτισμού καταχώνει την Ιερά Οδό στον Σκαραμαγκά! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή

Με δύο σκανδαλώδεις αποφάσεις του, υπαγορευμένες από το ιδιωτικό συμφέρον του Πάρκου Αναψυχής Copa Copana στον Σκαραμαγκά, το Κεντρικό Αρ...

Με δύο σκανδαλώδεις αποφάσεις του, υπαγορευμένες από το ιδιωτικό συμφέρον του Πάρκου Αναψυχής Copa Copana στον Σκαραμαγκά, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ετών, καταχώνει τα επιτεύγματα της ακάματης αρχαιολογικής σκαπάνης!
Το μεγαλύτερο τμήμα της Ιεράς Οδού που αποκαλύφθηκε το 2006 στον Σκαραμαγκά, συνολικού μήκους 290 μέτρων, ενταφιάζεται με την βούλα του ΚΑΣ! Οι αποφάσεις αυτές του ΚΑΣ υιοθετήθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Τρείς Κινήσεις Πολιτών (ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ και ΕCOELEUSIS) προσκαλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στο μνημείο της Ιεράς Οδού, στον Σκαραμαγκά, την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11 το πρωί.
Δείτε τις 2 υπουργικές αποφάσεις, το Δελτίο Τύπου των 3 Κινήσεων Πολιτών, φωτογραφικό υλικό, οδηγίες και Χάρτη για την διευκόλυνση της προσέλευσης στο χώρο του μνημείου, στο www.ecoeleusis.com.
ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
http://xaidari.blogspot.gr/
http://xpolis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση