GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Ρέσλερ - Παναγιωτόπουλου

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με  τον Γερμανό Αντικαγ...


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με  τον Γερμανό Αντικαγκελάριο, Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Φίλιπ Ρέσλερ.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις σχέσεις των δύο χωρών και για την προοπτική συνεργασιών που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι η Ελλάδα με τις υποδομές που διαθέτει σε Ναυπηγεία και στην Αμυντική Βιομηχανία μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό εταίρο της Στρατιωτικής Βιομηχανίας της Γερμανίας και κοινές εξαγωγές προϊόντων με υψηλή Εθνική Προστιθέμενη Αξία προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής. dealnews.gr

1 σχόλιο

  1. Ρε σεις τριακόσιοι συμφεροντολόγοι που για τον ψήφο του κλέφτη, του δολοφόνου, του σωματέμπορα, του εμπόρου ναρκωτικών, του παιδόφιλου, του κάθε ενός αλήτη βγάνετε τα μάτια σας για να τον αρπάξετε, που παριστάνετε τους προστάτες φτωχών και αδυνάτων, τι καμώματα είναι αυτά με την κρατική τηλεόραση ? Ποιος και ποια από εσάς δεν ξέρει ότι εκεί σε αυτόν τον άθλιο οργανισμό που εσείς προστατεύετε με νύχια και με δόντια από την άκρα Αριστερά ως την Άκρα Δεξιά γίνετε της πουτάνας?
    Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά τα λάχανα ?
    Ποιος από εσάς δεν ξέρει ότι στην κρατική τηλεόραση για να φτιάξουν τα πράγματα πρέπει να περάσει μπουλντόζα, να την ισοπεδώσει και μετά αφού όλοι λέμε ότι την χρειαζόμαστε να ξαναχτιστεί με τον αυστηρότερο κανονισμό για να μην έχουμε ξανά τα ίδια παρατράγουδα?
    Ποιος και ποια από εσάς δεν ξέρει για το φαγοπότι, την ρεμούλα, την ατιμία, την βρώμα και την δυσωδία, το ρουφιανιλίκι, το πισωκάρφωμα , και κάθε είδους παλιανθρωπιά με τις πλάτες του Δημοσίου και σε βάρος του Δημοσίου, και που αυτό αποδεικνύετε περίτρανα από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτού του οργανισμού, της κρατικής τηλεόρασης, εκλέγουν και έχουν για πρόεδρο τους έναν που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ? Έτσι φαίνεται…..και όμως η κυβέρνηση και σύμπασα η αντιπολίτευση κουβεντιάζει μαζί του…. ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ!!!!!!
    Πλάι του και ο άλλος αλήτης που το παίζει θεσμικός παράγων με μεγάλη ομολογουμένως επιδεξιότητα, αφού έχει βρει κατά την γνώμη του τριακόσια κοροΐδα στην Βουλή των Ελλήνων και τους παίζει στα δάχτυλα του, ο νίκος φωτόπουλος, που ξεκίνησε από την Άκρα Αριστερά αλλά είδε φως και χρήμα στο Πασόκ και όρμησε εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, να βγάνει πύρινους λόγους εναντίων της κυβέρνησης στο πλευρό του προηγούμενου, κατά βάθος όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παροτρύνει την Δικαιοσύνη να τον απαλλάξει με ένα βούλευμα από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ κακουργήματα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ!!.
    Γιατί ρε συμφεροντολόγοι την θέλετε την κρατική τηλεόραση σε αυτά τα χάλια? Μήπως γιατί έτσι μπορείτε και την κουμαντάρετε για το καλό των συμφερόντων σας με μεγαλύτερη ευχέρεια? Μήπως γιατί μέσα από την βρωμιά της γίνονται πιο εύκολες κάποιες βρωμοδουλειές ? Μήπως σας δίνουν έτσι τηλεοπτικό χρόνο και χώρο τα ιδιωτικά μέσα, κανάλια και εφημερίδες που δεν θέλουν με τίποτα μια υγιή Δημόσια Κρατική Τηλεόραση? Βέβαια μπορεί να έχετε και δίκιο, γιατί αλλιώς κουμαντάρεις ένα βρωμιάρη με το δώσε μου να σου δώσω, και αλλιώς έχει το πράγμα με έναν που θέλει η επιχείρηση, και στην περίπτωση μας η Κρατική Τηλεόραση, να πάει μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση