GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Αγράμματος ο Τσίπρας, δεν γουστάρω αυτό το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κατάσταση του σημερινού ΠΑΣΟΚ και του Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο εξαπέλυσε ο Θεό...


Επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κατάσταση του σημερινού ΠΑΣΟΚ και του Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. μιλώντας στο Βήμα fm.
Για τον κ. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, είπε:
«Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε «ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου». Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%. (...) «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω… Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει.»
Για τον κ. Τσίπρα:
«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα «του». Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (σ.σ.: στο Παρίσι), είπε la termination violante. Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά».

4 σχόλια

  1. ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΚΗ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ....ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς σωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ δηλώνω… ορφανός και άστεγος.
    Για να κρίνεις σωστά ένα άνθρωπο, πρέπει να τον κρίνεις από τις λεπτομέρειες. Μερικά παραδείγματα:
    • Ο Βενιζέλος είχε ζητήσει προεκλογικά να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και είχε δηλώσει, επειδή δεν του αρέσει, ότι το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα το αλλάξει!
    Τόσο μυαλό ο άνθρωπος! Αντί να το αλλάξει την παραμονή, ώστε να γνωρίζει ο ψηφοφόρος τί θα ψηφίσει την επομένη, μας καλούσε να ψηφίσουμε το άγνωστο!
    • Από την άλλη ο Α. Σαμαράς, προσπαθούσε, τόσο κυνικά (όπως αποκαλύφθηκαν οι διάλογοί του στο ΒΗΜΑ), να ξεγελάσει τους Βενιζέλο και Κουβέλη, σχετικά με την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου στο θέμα της ΕΡΤ!
    Τόσο ήθος ο άνθρωπος! Καταρράκωσε το κύρος που πρέπει να έχει διεθνώς ένας πρωθυπουργός! Και το χειρότερο δεν το κατάλαβε για να ζητήσει συγγνώμη!
    Τόσο βλαξ ο άνθρωπος!
    • Εξάλλου ο Α. Τσίπρας, ενώ επιζητούσε διεθνή αναγνώριση, πήγε στη Γαλλία και αποκάλεσε τον ηγέτη της Φρ. Ολάντ, που είχε ανάγκη τη στήριξή του, Ολανδρέου!
    Τόσο επικίνδυνος ο άνθρωπος!
    Συμπέρασμα: μεγάλη φτώχεια ηγετών και εγώ… ορφανός και άστεγος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση